Elektrosmog en spininversie verwijderen

elektrosmog en spininversie verwijderen

Apparatuur is per definitie elektrisch en produceert onnatuurlijke elektromagnetische velden. Berucht en bekend zijn inmiddels de mobiele netwerken, de DECT telefonie en andere apparatuur die draadloos werkt. Draadloze communicatie is ons veel waard. zoveel dat we er bijna volledig afhankelijk van zijn geworden.

Zelfs in de reguliere artsenij wordt druk gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Denk aan de Röntgenfoto’s, Pet Scan en de MRI. Deze laatste is niets anders dan een buis waar je in wordt gelegd met boven en beneden een zeer krachtige magneet die tot wel 4 Tesla aan veldkracht produceert. Ter vergelijk: de aardbol zelf produceert een aardmagnetisch veld dat schommelt rond 0,7 MicroTesla! De MRI laat afwisselend een krachtige energie door het lichaam gaan en de cellen die het langzaamst op deze prikkel reageren zijn geïnverteerd. Met andere woorden wat betreft elektrische spanning omgedraaid. een andere naam hiervoor is inversie.

Wat gebeurt er?

Dit gebeurt als reactie op een MRI maar dit kan ook gebeuren als reactie van langdurige stress. Normale stress wordt gezien als gezonde spanning die wordt aangewend om prestaties te leveren. Zoiets is heilzaam maar topsport is in die zin ongezond omdat de stresspieken te hoog kunnen worden voor een mens waardoor later schade kan worden aangericht. meestal eerst herkend in blessures en mentale vermoeidheid.
Verkeerde Stress is het teveel aan spanning die de mens fysiek/ mentaal/ emotioneel ervaart. Een botsing met 100 km per uur geeft een enorme fysieke stress en kan emotioneel nog jaren door ijlen. Een half uur met je mobiel telefoon aan je oor geeft stress aan je hoofd vertaald in warmte en mogelijke ervaringen van pijn en ongemak. Elektrostress is een groeiend fenomeen waar bijna iedereen in minder of meerdere mate last van heeft. Ik kan meten of je lichaam er last van heeft en ik kan er direct wat aan doen. Lading kan immers gedraaid worden. Mensen ervaren dit soms daadwerkelijk alsof er een last van hen afvalt.

Maar de achterliggende oorzaak dan?

De achterliggende oorzaak komt door een tekort aan mineralen en sporenelementen. Dit is goed te verklaren na het doen van een haarmineralen test. Weghalen is een eerst stap, daarna zal er iets gedaan moeten worden om ervoor te zorgen dat het cel metabolisme weer 100% gaat draaien. Dus zonder verstoringen. Laten we eerst verder inzoomen op wat er elektrisch gezien gebeurt in het celmembraan. Het celmembraan bevat als je niet jarenlang transvetten hebt gegeten de juiste vetzuren met de juiste hoeveelheden mineralen, sporenelementen en bijvoorbeeld jodium. Dit zijn vaak opgeloste zouten en die hebben een bepaalde lading. Zodra je het hebt over lading heb ik het niet over emotionele lading (hoewel dit wel een soortgelijk proces is) maar over de lading van elektronen. Zo kom ik op de de spininversie van deze elektronen.

Elektronen spininversie

spininversie plaatje

Bij spininversie draaien de elektronen van onze atomen in tegengestelde richting. Beter is om te stellen dat er een elektronen wolk rondom het atoom hangt en dit is verder te splitsen in kleinere deeltjes (quarks) maar dan treed je de wereld binnen van de quantumfysica. Met de starlight is het mogelijk om het fenomeen van inversie te meten. Wordt er namelijk niets gedaan aan de directe gevolgen van elektrosmog in het lichaam (op celniveau) dan zal elke therapie minder succes hebben. In sommige gevallen kan het zo zijn dat je zelfs immuun wordt voor vele vormen van therapie. Medicijnen, remedies, supplementen worden gehinderd in hun werking.
Een elektro spininversie wordt veelal veroorzaakt door een extern magnetisch veld, hetzij elektromagnetisch hetzij aardmagnetisch. Denk hierbij aan vliegen, auto/trein/bus rijden, telefoneren en pc gebruik. Vermoeidheid, concentratieverlies en zenuwklachten zijn een eerste symptoom van spininversie. Trauma en zware emotionele periodes zoals bij scheiding, verlies van dierbaren of verhuizing kan je gevoeliger maken voor dit fenomeen.

Slecht slapen of vanuit een ‘coma’ ontwaken kan eveneens duiden op het hebben van een spininversie. Het lichaam gaat zichzelf tegenwerken en vandaar uit ontwikkelen zich . Men kan ook als maar toenemende allergieën ontwikkelen. Deze toestand wordt door de erkende wetenschap genegeerd en is middels de Star Light in een paar minuten te corrigeren.

Hoe kom je eraan?

Een electro spininversie wordt gewoonlijk door een combinatie van factoren veroorzaakt.

  1. Een verzwakt afweersysteem.
    Je afweersysteem kan verzwakken als je te maken hebt met stress op je werk, stress binnen je relatie, onverwerkte trauma’s, langdurig verdriet, spanningen, etc. Maar ook als je bijvoorbeeld slaapt in een aardstraal (een afwijking in het aardmagnetisch veld) of wanneer je langdurig blootstaat aan stralingsbronnen, zal na verloop van tijd (maanden tot jaren) je afweersysteem niet meer in staat zijn je te beschermen.
  2. Een electro-magnetisch veld dat voldoende sterk is.
    Kom je met een verzwakt energiesysteem binnen een sterk electro-magnetisch veld, kan het gemakkelijk gebeuren dat je een electro spininversie oploopt.
  3. Waardoor kan het ontstaan.We kunnen tegenwoordig niet meer zonder elektriciteit en er zij dus overal, soms krachtige, electro-magnetische velden. Belangrijke boosdoeners zijn o.a. DECT-telefoons, wekkerradio’s, hoogspanningsmasten en GSM en/of UMTS-zendmasten. Sommige zaken kun je vervangen (er bestaan inmiddels ‘stralingsarme’ DECT-telefoons), hoewel het niet voor iedereen is weggelegd te kunnen verhuizen. Intussen vermoeden wij in de bio-fotonen-therapie, dat ook een totaal niet-geaard zijn van invloed kan hebben op het optreden van een electro spininversie.

Wat gaan we ertegen doen?

Met behulp van de StarLight kan een electro spininversie binnen enkele minuten ongedaan gemaakt worden. Je lichaam krijgt door de StarLight als het ware een licht-energie-stoot waardoor de electro weer normaal kunnen gaan draaien of trillen.

Meer weten over straling?

Dat kan via de volgende artikelen
Straling en kinderen
Straling en voeding