Haaranalyse

In het afgelopen jaar (2020) heb ik een speciale haartest ontwikkeld vanuit de bioresonantie. Deze is niet te vergelijken met een bloedtest of de haarmineralentest. Deze haaranalyse test namelijk alleen de tekorten in de cellen van je lichaam. Hieruit volgt een specifiek advies om deze tekorten aan te vullen. Behalve deze uitslag wordt bij elk tekort aangegeven wat het is, waarom het zo is en in welke voeding het wordt aangetroffen.

allergieen

De haaranalyse test de volgende zaken:

1) vitaminen A,B,C,D,E,K en Q10
2) 29 mineralen waaronder magnesium, ijzer, jodium en zink
3) 23 aminozuren waaronder carnitine, histidine en de BCAA’s
4) vetzuren zoals omega 3 en alfaliponzuur
5) essentiële suikers zoals ribose en galactose
6) 4 neurotransmitters

De uitslag bestaat uit een uitgebreide PDF met daarin alle informatie. Is er bijvoorbeeld tekort aan vitamine B1 dan is vervolgens te lezen wat B1 inhoudt en in welke voeding het veelvuldig voorkomt. Supplementen zijn in feite geconcentreerd voedsel. Je kunt er ook voor kiezen naar aanleiding van de test bepaalde voeding meer te gaan eten.

Deze test is zeer geschikt om op afstand te laten doen. Het enige wat je op hoeft doen is een plukje haar in aluminiumfolie verpakt op te sturen. Het liefst ongeverfd haar, geknipt vanaf de achterkant van de schedel. Nekhaar of borst- dan wel schaamhaar is ook mogelijk als hoofdhaar niet aanwezig is. Het plukje dient duidelijk zichtbaar te zijn tussen twee vingers. Het haar wordt niet bewerkt maar in een steriel laboratorium glas gedaan waarna de cyberscan het kan meten.

Het is een onderdeel van practised based medicine, dat wil zeggen dat deze test niet wetenschappelijk erkend is maar dat uit de praktijk blijkt dat als het suppletieadvies uit de test wordt opgevolgd, klachten verminderen.
Bestellen kan door het contactformulier in te vullen voor meer informatie zie tarieven.

Een haaranalyse wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.