cyberscan

De CyberScan

Als enige in Nederland biedt de praktijk de CyberScan: een apparaat dat zich duidelijk onderscheidt van andere bioresonantie-apparatuur op de markt. De CyberScan meet de ‘blauwdruk’ van de cellen door het energieveld van je lichaam te meten.  Dat doe je door je hand op het apparaat te leggen of door een plukje haar in een speciaal laboratoriumglas op de plaat te zetten.

De aanwezige Teslaspoel in het apparaat meet de energie van je hand of het haar en zet dit om in een getal. Met behulp van de ingebouwde chip kan het apparaat met dit getal zeer snel rekenen zodat het op basis van deze berekening  kan zeggen wat er resoneert in het lichaam. Bijvoorbeeld tekorten, specifieke pathogenen, disbalans tussen organen en vervuiling door zware metalen, schimmels en pesticiden. Inmiddels heb ik er 15 jaar ervaring mee en vormt het meten met de Cyberscan een vast onderdeel van de algemene anamnese in de praktijk.

Waarom de CyberScan?

De zoektocht naar gezondheid, hulp en preventie is soms behoorlijk stressvol. Wie kun je vertrouwen, wat moet je geloven en wat is de juiste beslissing? Als therapeut bespreek ik met iedereen de opties. Er bestaat geen in marmer gegrifte waarheid, we roeien met de riemen die we hebben. Ik ben erg tevreden over de praktische aanpak waar de maker van dit apparaat voor staat. Dit zie je terug in de praktische manier van werken hiermee in mijn praktijk.

CyberScan is gecertificeerd in de EU als een “klasse IIa Medical Device”, wat betekent dat het veilig is en is getest door een onafhankelijke instantie. De CyberScan is geheel in Duitsland gemaakt, dus met de “Gründlichkeit” zit het wel goed. Sinds de introductie zo’n 25 jaar geleden wordt de software jaarlijks geüpdatet en verder geperfectioneerd. Dit apparaat zal je in een nagemaakte variant uit China niet vinden op Alibaba, wat bij andere apparaten wel het geval is.

De CyberScan draagt ​​octrooien voor de speciale technologie en algoritmen onder andere ontwikkeld door Princeton University en voegt daar een aantal patenten aan toe. Het is zijn tijd vooruit en daarom lastig te bevatten hoe het precies meet. Daarentegen: wie weet exact hoe een MRI-scan werkt? Zoals een cliënte eens tegen mij zei: “Als het werkt, dan werkt het en dus heb ik er baat bij.”

Wat doet de CyberScan?

Het meet het morfogenetisch veld van het lichaam. In dit veld zit alle informatie over het lichaam. De CyberScan maakt gebruik van technologie ontwikkeld door onder andere Prof. Meyl van Princeton University. Deze technologie is bekend in de ruimtevaart en ook HAARP bedient zich van soortgelijke technologie, maar dat is voor andere doeleinden. Bioresonantie is een manier van meten waarbij het apparaat bepaalt wat er mogelijkerwijs in het lichaam zich afspeelt. Het maakt de disbalans tussen organen zichtbaar, maar geeft ook aan waar emoties dwars zitten.

Een meting tijdens een uur consult kan het volgende aangeven:
 1. Tekorten van vitaminen, mineralen, aminozuren, neurotransmitters en vetzuren
 2. Het teveel aan zware metalen, candida, pesticiden en elektrosmog
 3. Voedselintoleranties
 4. Darmflora inhoud; de verhouding tussen de ‘goede’ en de ‘slechte’ darmbacteriën’
 5. Oorzaken vinden van een ziekte of aandoening
 6. Het best passende middel geven voor herstel; supplement, of kruidencombinatie
 7. Meer evenwicht en ontspanning in jezelf bevorderen

Wil je een second opinion en een nieuwe – meer brede – kijk op jouw klachten?

Met de CyberScan zijn mooie resultaten te melden:

Fybromyalgie

“Sinds het gebruik van het eeWater voel ik mij een stuk rustiger en komen klachten van lang geleden terug. Ik werd een dag snotverkouden en toen was het weer weg. Mijn huid speelde op, rood en jeuk, maar is na 7 dagen eveneens weer een stuk rustiger geworden.”
A.S. uit Burgum

Ziekte van Lyme

“Ik heb Lyme en gebruik CBD-olie om de pijn te verzachten. Na twee weken gebruik van het eeWater gebruik ik nog geen tiende van de hoeveelheid CBD-olie die ik voorheen gebruikte. Mijn eetlust is terug, ik voel me soepeler, blijer en stabieler. Ik heb duidelijk meer energie en minder pijn.”
N.V. uit Velp

VERMOEIDHEID

Toen ik voor het eerst bij Hayo kwam was ik erg in de war en ontzettend moe. Ik wilde het liefst de hele dag in mijn bed liggen. Na 3 consulten en om de twee weken een nieuwe eeCard gedragen te hebben voor 4 maanden ben ik aanzienlijk opgeknapt. Ik ben beduidend minder moe, heb weer zin in het leven en kan weer vooruit met mijn werk en mijn kinderen.

MULTIPLE SCLEROSE

Vier vrouwelijk patiënten van 22, 26, 38 en 43 jaar allen gediagnosticeerd met MS na een MRI en een puncture. Na 4 sessies en 9 maal 2 weken de eeCard bij zich te hebben gedragen (bij 2 patiënten 12 maal werden de symptomen van MS sterk verminderd. Op de MRI was te zien dat de donkere regio’s bij 3 patiënten voor 50% waren gereduceerd en bij 1 patient voor 100%. Alle patiënten deden geen andere therapie dan de cyberscan.

TINNITUS

Patient B. L. 42 jaar politie man. Duizelig, depressief en gastritis sinds een paar maanden. Op het tweede consult leek het wel of er een andere man binnenkwam. Heel vrolijk vertelde hij mij dat zijn tinnitus verdwenen was. Na het 4e consult waren ook zijn maagklachten zo goed als verdwenen en na het 10e consult zo’n 6 maanden later voelde hij zich niet meer depressief.

Van een collega uit de UK:

FLU & RESPIRATORY

“I am a 90 year old widow with a lifelong respiratory weakness, and vulnerability to pneumonia and pleurisy. Last year I got terrible flu but my nephew fixed me up (with CyberScan). It worked wonders; I was totally clear of all mucous within two weeks. Now I keep the lads number by my phone!”

– L.D. UK

Waarvoor is de CyberScan geschikt?

De CyberScan kan veel processen detecteren zoals stralingsbelasting en stralingsovergevoeligheid, zware metalen, slaapproblemen, degeneratieprocessen, hormonale onevenwichtigheid, radioactiviteit, enzovoorts.

CyberScan is geschikt voor zowel acute als voor chronische klachten. Denk aan vermoeidheid, hoofdpijn, allergie, fybromyalgie en alle ongedefinieerde bacteriële, virale en parasitaire infecties.

De scanresultaten worden opgemaakt met unieke sjablonen, ontworpen door de maker zelf. De uitslagen zijn vergelijkbaar met die van andere onderzoeken maar anders dan laboratoriumresultaten. De resultaten zijn dan ook niet gekwalificeerd als een laboratoriumtest maar kunnen een gebrek aan evenwicht in het lichaam aantonen.

Voordat ik je een lijst geef waarbij de CyberScan kan helpen moet ik zeggen dat de effecten verschillen per individu en per graad van de ernst van de klachten. De duur en het aantal behandelingen is daarvan afhankelijk, maar reken op globaal 3 tot 10 scans/behandelingen voor een bevredigend resultaat. Hoe ernstiger de klachten hoe langer het traject, dat spreekt voor zich.

CyberScan:

cyberscan

 • verbetert de algemene gezondheidstoestand
 • vermindert stress, spanning en angst
 • regenereert cellen, huid en haar
 • elimineert negatieve EMF frequenties afkomstig van mobiele telefonie
 • verhoogt het energieniveau van elke cel
 • verbetert de mentale helderheid en het geheugen
 • verbetert de voedingswaarde-opname
 • balanceert de 2 hersenhelften
 • vermindert veroudering
 • bevordert de natuurlijke ontgifting
 • versterkt de algemene lichaamsenergie
 • zet aan tot reiniging
 • remt de opname van noradrenaline / anti-depressivum
 • verbetert de slaap en herinnering van dromen
 • verbetert de mobiliteit en coördinatie van spieren
 • vermindert alcoholverslaving en verslavingen in het algemeen
 • herstelt de informatiestroom binnen een levend systeem
 • ondersteunt afgevlakte emotionele expressie
 • verbetert de spierbeweeglijkheid en -coördinatie
 • vermindert de disbalans bij overgewicht
 • vergemakkelijkt de bi-directionele communicatie tussen zenuwstelsel en het immuunsysteem