Therapieën

Om een behandelplan op te stellen maak ik gebruik van zowel een uitgebreide vragenlijst vooraf als tijdens het eerste consult. Daarnaast meet ik je door met behulp van bioresonantie-apparatuur. Dit geeft een indicatie van de klachten en in welke richting we de oplossing gaan zoeken.

In het kort:

  • een betrokken en praktische stap-voor-stapbenadering​ waarbij je niet harder hoeft te gaan dan dat jij aan kunt
  • een behandelplan en overeenkomst waar jij het mee eens bent
  • een behandeling die tot blijvend resultaat leidt en waarin terugval zoveel mogelijk wordt voorkomen
  • jij staat centraal, niet de klacht!

Dit betekent:

  • geen standaard aanpak voor iedereen
  • werken aan de hand van werkwijzen zonder een al te ​strak ​protocol

Het is belangrijk dat je een therapeut/coach vindt bij wie je je op je gemak voelt. De mens achter de behandeling is vaak even belangrijk als de behandeling zelf. Daarom kun je met mij een gratis en vrijblijvend introductiegesprek per telefoon aanvragen.

Een intake duurt 1 tot 1,5 uur en is bedoeld om gezamenlijk een behandelplan op te stellen. Aan de hand van een vragenlijst en eventuele testen, maak ik duidelijk wat je van mij kunt verwachten.
Je kunt ook losse consulten afspreken, al gaat de voorkeur uit naar een traject. Tijdens een traject kun je ook begeleiding verwachten buiten de consult-uren om. Via gratis telefonische en e-mail ondersteuning bied ik preventieve zorg in de breedste zin van het woord en ‘op maat’!

Tweewekelijks ben ik in Amsterdam aanwezig voor consulten.

Zonder de wijsheid in pacht te hebben en met het besef dat een therapeut een aangever is die een weg naar genezing opent in plaats van dat hij genezing bewerkstelligt, zal ik voor iedere cliënt die zich in moeilijke tijden aanmeldt, mijn uiterste best doen. Daarbij openstaand voor wat de wijzen onder ons, mij hebben geleerd.