Reviews

De reactie van de eeCard was boven verwachting. Ik dacht eerst zien en dan geloven en inderdaad ik moet toegeven, het werkt. Ik voel me rustiger en ben minder opgejaagd. Ik slaap dieper en heb minder “mist” in mijn hoofd.  Ook het bulk-waterdrinken bevalt goed. Twee maal per dag een halve liter lauw water naar binnen klokken en het water “spoelt” me helemaal schoon. Soms vergeet ik water te drinken en dan krijg ik hoofdpijn. Dus de hoofdpijn is een signaal van mijn lichaam dat om water vraagt. Een paar minuten na het water drinken verdwijnt de hoofdpijn als sneeuw voor de zon.

Willem de Stigter Nieuwegein

Sinds een kleine twee maanden ben ik nu onder behandeling bij Hayo en er is een hoop veranderd bij mij in korte tijd. Ik heb mijn voedingspatroon veranderd en ben begonnen met de eeCard en enkele supplementen. Al vrij snel werd mijn overprikkeling minder en voelde ik me rustiger worden. Het slapen ging beter, maar een oude klacht kwam in alle hevigheid terug. Mijn tics die ik prima onder controle had kon ik slecht meer controleren. Gelukkig kreeg ik van Hayo een extra supplement en dit is zo aangeslagen dat ik weer vooruit kan.

B.K. Lemmer

Hier een stukje voor op je website: Sinds ik de eeCard gebruik voel ik dat mijn immuunsysteem beter werkt. ik kan meer hebben en herstel sneller van bijvoorbeeld spierpijnen. De energie die ik voel vanuit het kaartje is sterk en geeft mijn lichaam kracht om makkelijker door de dagen heen te bewegen. Het voelt alsof de dagelijkse dingen makkelijker buiten mij blijven en me minder hard dan voorheen. Ik kan beter bij mezelf blijven en focussen. Alsof ik een extra stootkussen om mijn lichaam heb.

Groetjes, Rosa Amsterdam

 

Electrostress en EHS.

Ik zit als sinds mijn 16e in het alternatieve circuit en Ik voel me sinds lange tijd weer echt goed. Het slapen is veel beter geworden. Mijn gewicht gaat niet meer als een jojo heen en weer. Het opgeblazen gevoel is weg en ik herstel sneller als ik iets eet wat minder goed is voor mij.
Na de eerste week de eeCard gedragen te hebben verdween de wolk van:  “Niet echt blij zijn, geen zin hebben in dingen” om mij heen. Ik voel me letterlijk verfrist en helder en iedere keer bij een nieuwe eeCard voel ik dat er weer wat verandert in mijn lichaam. Als je meer wilt weten bel je maar, Hayo heeft mijn nummer.

Mw. A. R. (59 jaar) Leeuwarden

Migraine/hoofdpijn
Beste Hayo,

Bedankt voor de afgelopen maanden. Ik heb veel van je geleerd en ben heel blij dat ik bijna van mijn migraine af ben. Mijn lichaam is ook sterker geworden, de obstipatie is zo goed als weg. Wat ik merk is dat ik (bijna) alles weer kan eten zonder daar direct heel sterk op te reageren (suikers!). Ik ben gestart met hardlopen
Voor mij breekt er nog een traject aan bij de tandarts maar als ik daarna nog iets nodig heb kom ik bij jou!

D.M Zaandam

Ziekte van Lyme
Des te langer ik gebruik maak van de Cyberscan bij Hayo, des te meer ik verbaasd ben over de technologie die erin zit. Het apparaat geeft steeds weer precies aan waar in mijn lichaam de aandacht nodig is. Ik voel mezelf sterker en gezonder worden.

Totaal onverwacht dat dit zo snel zou werken: Na slechts een paar sessies zijn min vingers niet meer stram en stijf van de artritis en mijn brainfog is absoluut vermindert. Ik kan weer helder denken voor het eerst sinds jaren!

Ik vind de cyberscan fantastisch! Jarenlang kon ik niet zonder pijn de trap op maar sinds ik onder behandeling ben loop ik weer pijnvrij de trap op en neer. Na 5 scans en gebruik van het eeWater heb ik meer helderheid in mijn hoofd, verminderde suiker zucht en meer energie. Ik ben er blij mee.

W.S. Sneek

 

Burnout

Op het moment dat ik bij Hayo kwam, was ik ver met het opruimen van emotionele problemen uit het verleden. Daardoor was ik al van de medicijnen af, maar die hadden hun sporen nagelaten en daar wilde ik ook wat aan doen. Mensen die vragen bij wie, waar of hoe ik zo ver ben gekomen, haken af als ik dat zeg. Ik werd min of meer voor gek verklaard dat ik niet dichterbij naar iemand toe ging.

Het was voor mij absoluut de moeite waard om vanuit Gelderland naar Amsterdam of Sneek te gaan. Ik ben blij dat ik het gedaan heb.

Hoewel ik op het intakeformulier veel vertelde, kwamen er uit de cyberscan ook dingen die nog niet besproken waren. Dat gaf vertrouwen dat er verborgen zaken opgemerkt, aangepakt en opgelost konden worden. Het toonde meteen aan dat het goed was om deze stap te zetten.

Naast de dingen die uit de cyberscan kwamen, waren er tussendoor nog andere zaken die aandacht vroegen. Die adviezen en tips waren zeker net zo belangrijk voor mij.

Kort nadat ik was begonnen kwam een carrièreverandering op mijn pad. Ik kan nu gezonder, fitter, sterker en vol energie beginnen aan mijn eigen bedrijf.

Karin K. Arnhem

Mijn ervaring met de eeCard:

Wat ik grappig vond is dat als ik de eecard langs mijn lichaam haalde, ik de cellen voelde “polariseren”. Dit woord komt in me op, maar weet niet of dit de juiste benaming is. Alsof je cellen bestaan uit rood-wit in het midden-blauw, zoals een magneet en als je de card erlangs haalt als een magneetje ze gaan reageren. Zoals een kompasnaald zeg maar. Tevens leek de straling van de zijkanten sterker te zijn, dan van de vlakke kant. Dus de randen gaven meer straling af zijwaards, dan de vlakke boven/onderkant.
Op het moment van het ontvangen van de kaart, scan ik de kaart. Dit gaat in een flits. Is dit goed voor mij of niet. 95% van de frequenties werden meteen geaccepteerd. Die andere 5% (nog) niet en heb ik toen gelaten voor wat het is. Voor die 95% heb ik meteen tegen mijn systeem gezegd. Dit is veilig. Laat het volledig toe. Dit gebeurd meteen en het alle frequenties worden dan zó snel eigen dat ze mij niet meer opvallen. Pas nu ik me erop focus ervaar ik ze weer. 😉 De eecard werd na een dag 100% accepteert door mijn systeem. Die 5% dus ook, het was een zekering in mijn systeem om goed aards te blijven functioneren. Ik heb wat onrustige nachten gehad, maar niks vervelends. Het lijkt alsof ik een heel leven van overleving aan het afvoeren ben.

Mw. T. P. Breda

 

Ik kwam bij je met bloedarmoede en vermoeidheid en ik moet zeggen ik ben echt snel weer opgeknapt! Ik slaap dieper, mijn haar valt niet meer uit, ik heb geen zin meer in suiker en ik heb absoluut meer energie. Het lijkt wel alsof er iets uit mijn lichaam is waardoor ik me een stuk lichter en fijner voel.
Dank je wel!

A. S. Buitenpost

Ik ben nu fulltime 4 weken bezig met de eetwijze van Dr. Gundry zoals jij mij hebt aanbevolen. Samen met jouw behandelingen, adviezen en supplementen kan ik je vertellen dat er nu toch echt resultaat is! Ik heb la jaren last van de ziekte van Crohn en vrijwel altijd slijm bij de ontlasting. Dit is over wat ik zelf nog nauwelijks kan geloven. Iedere keer kijk een keer extra achterom om er zeker van te zijn dat er geen slijm meer te zien is. Mijn vriendin heeft pijn in haar handen vanwege reuma, die is inmiddels van haar pijn af. We gaan nog even zo door zal je begrijpen want inmiddels slaap ik weer, voel ik mij fitter en heb ik weer zin om erop uit te gaan

Al vele jaren komen we bij Hayo Bol op consult. Hij weet ongelooflijk veel over de werking van het menselijk lichaam, op het gebied van gezondheid en wat voedingssupplementen en aanvullende behandelwijzen hiervoor, ter ondersteuning, kunnen betekenen.
Hayo is heel gedreven met z’n vak bezig. Een bezoek aan hem is dan ook altijd inspirerend. Hij geeft naar aanleiding van zijn metingen een duidelijke uitleg en goede adviezen. Regelmatig gaat hij naar seminars, hij leest en bestudeert ontzettend veel en is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Hij is voortdurend op zoek naar betere middelen en behandelwijzen voor zijn cliënten.
Voordat collega therapeuten ergens over spreken, heeft Hayo er al over gelezen of gehoord, heeft hij het zich eigen gemaakt en heeft hij ons er alweer over verteld.Wij achten hem hoog, hij is echt een autoriteit op zijn gebied, maar tegelijkertijd is hij heel benaderbaar. En – gelukkig – een vleugje humor is hem ook zeker niet vreemd.
Twee enthousiaste en tevreden cliënten.

Herstel

Ik ben zo blij Hayo dat je mij meehelpt mijn gezondheid weer op de rit te krijgen na alle chemo, bestraling en operaties. En om onderscheid te maken tussen wat echt werkzaam daarin is en wat vooral afleiding is. De detox heb ik afgelopen dagen gemerkt, maar doordat jij aangaf dat dat erbij  hoorde kon ik rustig blijven vertrouwen op mijn zelfherstellend vermogen en merkte ik ook dat mijn lijf zo zijn best deed en het met veel rust steeds weer iets meer kon verwerken. Dank je wel voor jouw open-minded doch ook kritische houding om alles te onderzoeken en het goede werkzame te behouden, waardoor jij onderscheidende producten en methoden kan aanraden die echt werken voor mijn gezondheid. Dank je wel en ik ga graag zo verder op weg naar volledig herstel, mijn inzet heb je zeker. Ik wil ook graag even delen dat ik in jaren niet zo’n goede ontlasting gehad heb en mijn darmen ineens schijnen te werken ipv alleen harde pijnlijke keutels te produceren. Ik moest over de drempel heen om de aanbevolen producten te nemen, maar heb doorgezet en ben blij met dit resultaat. Hopelijk zet het ook de andere processen in mijn lijf weer in balans. Dank je wel en fijn weekend.

A.B. Bodegraven

EHS

Hayo is mijn held
Ik kwam na een zoektocht in de gezondheidszorg met zeer forse EHS (electro hyper sensitiviteit) klachten bij Hayo Bol terecht.
Met een gerichte  aanpak van Hayo op verschillende fronten heb ik nu mijn leven terug en kan ik sinds een jaar zelfs weer auto rijden.
Hayo begeleid je met zijn encyclopedische kennis van natuurgeneeswijzen rustig en volhardend, en is daarbij ook nog een ontzettend aardige persoonlijkheid.
Kan hem van harte aanbevelen !

René Utrecht

Gewicht

Beste Hayo, Vorige week ben ik voor het eerst bij jou langs geweest. Ik wou je hierbij even een update geven. Ik ben dinsdag gelijk begonnen met jou geadviseerde dieet. En ik moet zeggen dat er al heel veel in mijn lijf gebeurd. Ik ben al bijna 4 kilo kwijt (dat is nog nooit gebeurd) in 1 week! Wel heb ik veel last van pukkels en zweet maar ik denk dat dat komt omdat de gifstoffen mijn lijf uit moeten? Verder gaat het dus goed op af en toe nog wat honger momentjes na. Water helpt wel iets en fruit als tussendoortje. Tot over drie weken.

M. van der Bij Joure

Dag Hayo, De behandeling begin vd maand heeft me erg goed gedaan. Ik had meteen na de behandeling al zoveel meer energie. Heerlijk! Ik heb meer flexibiliteit in mijn lichaam en ik voelde zelfs een altijd pijnlijke plek in mijn voet niet meer. Inmiddels wel weer aanwezig soms.  Maar nog steeds voel ik me beter dan voor de behandeling. Ook positiever gestemd. Zelfs nu in deze verontrustende tijd. Ik ben begonnen met de vitamine B complex en de citozym heb ik besteld, is onderweg. Ik merk alleen nu dat de fulvine bijna op is.

Groetjes, Sietske, Joure

Hartkloppingen

Beste Hayo, Sinds onze laatste afspraak heb ik eindelijk enkele afspraken weten te krijgen voor wat vervolgonderzoeken vanwege de hartkloppingen. Ook ben ik door de huisarts doorverwezen naar een diëtist om precies uit te zoeken welke voeding klachten veroorzaakt. De afgelopen maanden ben ik een heel stuk verbeterd en nu heb ik het idee dat ik niet verder verbeter doordat ik toch op 2 of 3 voedingsmiddelen blijf reageren en hierdoor ook meer hartkloppingen krijg (en ik niet precies weet welke). Om deze reden zou ik graag onze afspraak voor komende donderdag afzeggen en eerst doorgaan met de diëtist, om te zien of dit mij weer iets verder op weg kan helpen. Ik zou je wel alvast erg graag bedanken voor de afgelopen maanden. Het heeft me heel stuk op weg geholpen, wat ik zonder hulp nooit had gered. Ik sluit ook zeker niet uit dat ik in de komende maanden graag weer terugkom voor een afspraak, echter zou ik graag de diëtist in ieder geval even willen afwachten.
Met vriendelijke groet,

Inti van Eck  Amstelveen

Dag Hayo, Ik vind het zelf altijd fijn als mijn cliënten laten weten hoe het gaat. Dus hier even een update. Ik voel me echt super! Ik ben donderdagavond 10/9 met de Resium begonnen. Heb vanaf die dag geen vlees, melkproducten en alcohol meer genomen (behalve gisteren wat room en een klein beetje kaas in de pasta). De eerste 5 dagen een zeurende hoofdpijn en erg onrustig geslapen, zo erg zelfs dat ik m’n vriend op de andere slaapkamer heb laten slapen. Ben al bijna 2 kilo afgevallen en mijn bloeddruk zit rond de 125/85 127/89. Vanmorgen tijdens mijn meditatie voelde het alsof ik weer in mijn oude lichaam zat van voor de overgang.  Ook energetisch ben ik meer bewust bezig en alles bij elkaar heb ik het gevoel op de goede weg te zitten. Dankjewel voor wie je bent en wat je doet.  Ik ben blij dat ik je gevonden heb en voel me eindelijk in goede handen.

Annelies Wageningen

Beter slapen

Zo gaaf te ervaren dat ik in een maand tijd zoveel verandering ervaar. De vitaminen zijn snel aangeslagen.  Ik voel mij helderder in mijn hoofd. Er zat een pauze moment tussen waarneming en reactievermogen en die is nu weg. Ik ervaar meer emotionele stabiliteit, heb geen harde buik meer en geen hoofdpijn. Die tip van de slaapcyclus heb ik al aan veel mensen doorverteld want die werkt echt
Rosalie
Leiderdorp

Ha Hayo,
Ik wil je bedanken voor de behandelingen, voel me lichter, blijer, fitter en dankbaar. Het voelt dat alles in mezelf meer gaat samenwerken ipv tegen elkaar in vechten. Het blijft voor mij belangrijk om zelf te voelen en stil te staan welk advies ik opvolg en dat ik zelf uiteindelijk verantwoordelijk ben voor mezelf. Maar je bewuste aandacht en daarin meekijken helpt me daarin en ik heb beslist meer middelen leren kennen die me helpen. Ook dat je hoe het voor mij voelt mijn wezen ziet, dus dan mag ik gewoon zijn wie ik ben en kan ik juist oude pijn loslaten. Dus dank,

Hartelijke groet, Saskia Weesp

Er is een hoop verandert in de afgelopen maanden dat je mij hebt behandelt. De Lichen Planus is weg, de infecties in de mond zijn over, ik kan beter tegen stress en heb veel meer energie zeker in de combinatie met het thuiswerken van de afgelopen maanden. Mijn darmen zijn op orde, de pré en de probiotica heb ik niet meer nodig en paracetamol tegen de pijn gebruik ik gelukkig niet meer. Je hebt mij erg goed geholpen Hayo.

C. van der A. Amsterdam

Angstaanvallen

Telkens als ik onder de douche stond kreeg een angstaanval die mij een hoop benauwdheid opleverde waarna ik een uur moest bijkomen om de dag in te kunnen. Na 1 behandeling met de biofotonentherapie en je adviezen voor daarna, heb ik tot nu toe geen angstaanval meer gehad.

Ik kan lullen wat ik wil, ik heb geen aanval meer gehad.  Sterker nog, ben niet eens echt in de buurt geweest.  Ik heb een keer de spanning wel voelen opkomen, maar wist het relatief simpel af te wenden. En dit terwijl ik onder hoogspanning sta door het mislukken van mijn huwelijk en de problemen die daarmee verbonden zijn. Ik ben je oprecht dankbaar. Die paniekaanvallen deden mij anders denk ik de das om.  Ik kan niet vaak genoeg, dank je, zeggen.

Groeten, Jack Amsterdam

???YES, YES, YES! Ontzettend dankbaar voor een gezond lichaam. 1,5jr Heb ik me gehouden aan voedingsadviezen en voedingssupplementen. De 1e paar keren, als ik bij natuurgeneeskundige Hayo Bol vandaan kwam, tolde mijn hoofd van de info. Zoveel kennis en ik had een hele lijst van verkeerde stoffen in mijn lichaam en een lijst waar ik tekort van had. Ik wist dat mijn lichaam weer kon herstellen, alleen hoe lang te zou en hoe precies……”t Is echte een kwestie van volhouden en erin geloven dat het goed komt. Vandaag geen ontstekingen meer in m’n bloed, geen stress meer te zien, m’n ontlasting is weer bruin ipv groen en geel, geen jeuk, m’n darmen lever gal laten, op een paar dingen na, zien dat ze normaal functioneren. Ik kan je wel vertellen dat ik daar enorm blij mee ben en dankbaar.?? Ik weet nu ook hoe belangrijk gezonde voeding is. Met gezond verstand gun ik mijzelf een lekker glas wijn of bier. ?Ik weet dat de basis goed is.

J. vd G. Sneek

Cataract

Nu na twee maanden is er echt wat verandert. Ik kwam met problemen aan mijn ogen waarbij 1 oog nog maar 30% zicht had. We zijn intensief begonnen met de biofotonen therapie plus goede suppletie waarvan ik moet zeggen dat carnitine en taurine een verschil hebben gemaakt.
Ik ben de 30e januari ter controle van de oogarts geweest en wat blijkt? Mijn oog heeft nu 60% zicht! Dank je wel voor je nauwkeurigheid en je inzicht. Mijn energie is voor een groot gedeelte terug nu de rest van mijn zicht nog.

Maurice van Maurik Haarlem

Via een enthousiaste vriendin kwam ik bij jou terecht. Omdat ik zelf een aantal jaren last heb van ‘vuurhanden’ (de huid van mijn handen gingen met regelmaat open en waren gevoelig) en ik het idee had dat dit met mijn hormonen te maken had, ben ik naar jou toegegaan. Dat was de aanleiding, maar eigenlijk had ik nog meer klachten, maar die nam ik niet echt serieus. Ik had slijm in mijn rechterlong dat maar niet wegging, mijn libido stond op een laag pitje, ik was van binnen veel aan het mopperen en had geen zin in sociale contacten. Ik dacht dat dit te maken had met een intensieve relatie die verbroken was en dat ik die nog aan het verwerken was.
Toen heb je mij getest en daar kwam uit dat ik oa een dopamine en serotonine te kort had. Dat had ik nooit gedacht! Je vroeg mij of ik moeite had met dingen op te starten, en dat moest ik beamen. Ik deed de dingen wel, maar moest mij er wel toe zetten, maar ik dacht dat dat normaal was. Nu ik een tijdje de voedingssupplementen gebruik die jij me heb voorgeschreven, merk ik dat ik steeds meer in balans kom. Ik voel mij energieker en blijer, pak dingen makkelijker op en zelfs het gepieker in mijn hoofd is minder, de donkere wolken zijn weg. Ik merk dat ik meer open sta voor de mensen om mij heen en dat mijn longen schoner zijn en dat ik meer lucht heb.
Hoe het met mijn vuurvingers gaat? Tja, dat kan ik eerlijk gezegd op dit moment nog niet zeggen omdat ik dat meestal in de zomer heb (het is nu winter), maar ik heb weer alle vertrouwen in het zelfgenezende vermogen van mijn lichaam samen met een vleugje magie en hulp van jou!

Groetjes Marieke Hoorn

Zangeres; mijn vertering is weer top, de mist is opgetrokken uit mijn hoofd, ik ervaar wat meer afstand tot mezelf maar ben stabieler. Voel me erg prettig. Ik ben nooit meer moe na het eten en er is geen herpes aanval noch een astma aanval geweest! Intussen doen de buurvrouw en mijn zoon ook mee met mijn nieuw eetpatroon.

V.G. Abcoude

Hallo ik ben Elly 55 jaar. In Augustus voor het eerst in contact gekomen met Hayo Bol. Mijn grootste klacht was vergeetachtigheid en daarbij last van mijn darmen. Doordat ik zoveel vergat ging een fijne vriendin met mij mee om alles wat er besproken werd op te schrijven. Mijn grootste angst was dat ik aan het dementeren was. Mijn vader is hieraan overleden. Ik slikte medicijnen die er voor zorgde dat ik bijna niets meer kon onthouden vanwege de bijwerkingen. Dit ging nog veel verder. Ik raakte min of meer in een isolement. Sprak geen dingen meer af en liet me ook weinig tot niet meer zien. Alleen mijn werk deed ik nog omdat daar de dingen elke keer terugkwamen die ik dan wel kon onthouden. Ik ben inmiddels nu 3 keer bij Hayo geweest en wat een openbaring. Ik heb de adviezen van Hayo opgevolgd en met geweldig resultaat. Ik kan mijn agenda dicht laten omdat ik weet wat er instaat. Ik ben niet meer onzeker en maak weer afspraken. Ik ben Hayo zeer dankbaar voor dit geweldige resultaat. Ook mijn vriendin Alida omdat zij me Hayo heeft aanbevolen en mij zo bij staat.

Liefs, Elly

Stress en buikpijn

Sinds ik 6 weken ben begonnen met jouw behandelingen is er een hoop verandert. Niet alleen het eten, want dat was even wennen maar vooral de effecten die het heeft gehad zijn verbazingwekkend. Ik zit stukken lekkerder in mijn vel. De buikpijn is zo goed als over, mijn ontlastingspatroon is eindelijk normaal. Ik heb geen droge handen meer en het eczeem op de handen is bijna weg. De grote bult stress in mijn lichaam en vooral mijn hoofd is voor 90% weg. Ik maak me gewoon minder zorgen en de slaap is beter. Mijn onderrug en knieën doen geen pijn meer, de kramp uit mijn kuiten is weg en mijn altijd koude neus en vingers verleden tijd. Hoe vind je dat?

Mw. A. B. uit Delft

Lifecoaching De link naar j-vr heb ik nog niet bekeken, maar ga ik zeker nog doen. Je opmerking ‘het leven wil expanderen’ heeft me aan het denken gezet. Het leidinggeven helemaal opgeven wil ik inderdaad niet, maar ik wil ook niet de rol hoofd engineering terug nu het bedrijf deze omvang (en chaos) bereikt heeft. Na op een rij te hebben gezet wat ik wel/niet wil en waar ik we/niet energie van krijg, kwam ik uit op de rol van projectmanager, dat lijkt me wel wat. Wel leidinggeven (aan een project), voldoende vrijheid, variatie en uitdaging, maar niet meer het personeelsmanagement, hr zaken, capaciteit tekorten, vacatures etc. We zien elkaar 2 mei weer, tot dan.

J.G. Amersfoort

Stralingsbelasting en gevoeligheid
Het is mogelijk om stralingsbelasting te verwijderen en stralings (over)gevoeligheid sterk te verminderen!
Ik was een jaar zo stralingsgevoelig geworden na introductie van de slimme meter dat ik zelfs van huis moest wisselen want de slimme meter zat een meter naast mijn bed. Via eigen onderzoek kwam ik erachter dat het fout gaat bij mensen met een tekort aan elektrolyten en een zware metalen vergiftiging waaronder kwik. Kwik blijft makkelijker vloeibaar uit zichzelf in het lichaam en kan zich mogelijk hierdoor makkelijker verplaatsen door het lichaam heen. In een half jaar tijd heb ik de volgende maatregelen genomen die voor stapje voor stapje werkten: -Taurine supplementen
-Verhogen van het eten van kaliumrijk voedsel.
-Voedsel eten waar veel mineralen inzitten zoals               bottenbouillon, sea moss etc.
Maar de doorbraak kwam nadat ik een paar keer tegen spininversie ben behandeld in de praktijk van Hayo. Samen met specifieke mineralen heeft mij dat enorm geholpen.
Iedereen is anders en kan andere elektrolyten tekorten hebben. Ga daarom niet zo maar met elektrolyten experimenteren en laat je doormeten in de praktijk. Deze maatregelen kunnen voor iedereen anders zijn, maar het is mogelijk om stralingsgevoeligheid sterk te verminderen zodat je weer normaal kan functioneren. Do not give up hope!

T. S. Lelystad

Bloeddruk

Ik voelde mij direct beter na de eerste behandeling. Na een paar dagen ging mijn bloeddruk omhoog, maar deze stabiliseerde zich vervolgens tot het normale peil. De druk op de borstkast en het hoofd en de kramp in de benen zijn voor 80% verdwenen. Ik slaap weer beter en wordt rustiger wakker. Mijn energie en vitaliteit zijn goed.

Electrosmog –

Hierbij mijn ervaring tot nu toe. Al jaren heb ik problemen met daadwerkelijk goed slapen. Ik sliep wel, maar werd altijd vermoeider wakker dan dat ik naar bed ging, met veel spanning in mijn lichaam en het gevoel alsof ik een marathon had gelopen. Bij Hayo heb ik twee keer een behandeling gehad met bioresonantie en de CyberScan slaap ik nu vaster en wordt een stuk meer uitgerust wakker. Ik dacht overigens dat ik goed sliep, maar ik kom er nu pas achter wat echt goed slapen is.

– Philip La Rose

Lekkende darm syndroom –

Ik ben zeer tevreden. Nu na drie behandelingen met de cyberscan en wat aanpassingen in mijn voeding voel ik mij echt goed. Mijn darmen geven geen klachten meer, mijn huid is rustig, glad en vertoont geen jeuk meer. Het lijkt erop dat ik scherper kan zien. Ik zweet weer normaal en behalve nog wat emoties die ik moet verwerken heb ik sterk het gevoel op de goede weg te zitten.

– G.Z. kampen

Ziekte van Lyme

Ik wil je laten weten dat het nog steeds goed gaat met mij. Niet volledig klachtenvrij, maar o zo veel energie. Het huis aan het schilderen, bijna klaar na 3 weken 8 meter hoog op de steiger. helpen met opbouwen en afbreken, steiger op, steiger af, schuren, lakken etc. Voelde me met de dag sterker. Ben een blij mens. Dat het maar voort mag duren!

– D. vd. K. Wolvega

Gebitsklachten –

Paradontitis is verdwenen. Dankzij de behandeling met de cyberscan en de goede adviezen over voeding en mineralen is mijn gebit weer gezond verklaard door de paradontoloog! Hij was verbaast over het herstel dat nu is ingezet. Mijn gebit is sterk genoeg om een implantaat aan te kunnen. Met ontstekingen in dat gebied is dat niet mogelijk.

– Ellis van Wees

Burn out –

Afgelopen maanden ben ik bij Hayo in behandeling geweest. Ik had last van erge haaruitval en was erg vermoeid. Er bleken nogal wat gifstoffen, ziekteverwekkers waaronder de borrelia bacterie en ander ongein in mijn lijf aanwezig te zijn. Mede door de effectieve behandeling en het behandelplan van Hayo ben ik in no time helemaal van alle klachten afgekomen. Ik heb geen haaruitval meer en heb meer energie. De laatste metingen lieten zien dat ik nog maar een enkele gifstof in mijn lichaam heb en zelfs geen borrelia meer heb. Naast dit goede resultaat is Hayo een wandelende encyclopedie wat ik erg leuk vind, want je leert enorm veel als je een sessie doet. Ik raad daarom van harte Hayo aan bij mensen die een gezonde levensstijl nastreven. Ik ben nu klaar met de behandeling, maar kom voor jaarlijks onderhoud graag bij hem terug.

– Rianne

Rugpijn –

Ik voel mij mentaal duidelijk minder doelloos er is weer uitzicht, Mijn energie is bijna weer terug op het oude niveau. De pijn in de rug is weg!

P. de B. Joure

Luchtweg en huidklachten

Duidelijke toename van spierkracht, de moeheid uit mijn hoofd is weg en ik kan weer met gemak twee avonden achter elkaar sporten” Mijn psoriasis is voor de helft weg dat zie ik als een grote verbetering. Ik voel meer energie ben 3 pufjes per dag naar 3 pufjes in de afgelopen maand gegaan. Ik denk er zelfs weer over om weer eens te gaan hardlopen.

Angst

Ik had sterke angsten maar na twee kuren met eeWater zijn ze weg! Ik voel me een stuk sterker en lekkerder in mijn vel zitten.

Migraine/hoofdpijn

Bedankt voor de afgelopen maanden. Ik heb veel van je geleerd en ben heel blij dat ik bijna van mijn migraine af ben. Mijn lichaam is ook sterker geworden, de obstipatie is zo goed als weg. Wat ik merk is dat ik (bijna) alles weer kan eten zonder daar direct heel sterk op te reageren (suikers!). Ik ben gestart met hardlopen. Voor mij breekt er nog een traject aan bij de tandarts maar als ik daarna nog iets nodig heb kom ik bij jou!

– Dinda

Ik dacht dat ik al veel had gehoord en gelezen, maar de info die Hayo Bol en Huib Kraaijeveld geven was hier en daar nieuw, en ook verbijsterend. Dit zou iedereen moeten weten, of je nu Lyme hebt of niet.

– Alida Holwerda

Fybromyalgie –

Ik voel geen pijn meer in mijn rechterzijde terwijl ik daar de afgelopen 3 jaar elke dag last van had. Mijn duizeligheid is voor 90% weg, mijn puisten zijn bijna volledig weggetrokken en mijn ogen zijn niet langer droog. Ik voel mij echt een stuk fitter

– J. A. Amsterdam

Lifecoaching

Ik ben erg blij dat jij mij zo goed helpt, dankjewel! Sinds ik bij jou ben ben ik echt een stuk sterker geworden en is mijn sociale leven er een stuk leuker op geworden, kan ik meer eten en voel ik mij beter. Nu de vleesbomen nog weg en dan hoop ik mij nog beter te voelen. Dankjewel!

– Barbara

Beter in balans
Meer energie
Zin om weer te gaan werken
Voel mij niet meer belemmerd door te weinig energie

– Marjolijn kurk

Nu na 3 behandelingen heb ik geen hoofdpijn meer en de paracetamol staat ongebruikt in de kast

 

Des te langer ik gebruik maak van de Cyberscan bij Hayo, des te meer ik verbaasd ben over de technologie die erin zit. Het apparaat geeft steeds weer precies aan waar in mijn lichaam de aandacht nodig is. Ik voel mezelf sterker en gezonder worden. Totaal onverwacht dat dit zo snel zou werken: Na slechts een paar sessies zijn min vingers niet meer stram en stijf van de artritis en mijn brainfog is absoluut vermindert. Ik kan weer helder denken voor het eerst sinds jaren! Ik vind de cyberscan fantastisch! Jarenlang kon ik niet zonder pijn de trap op maar sinds ik onder behandeling ben loop ik weer pijnvrij de trap op en neer. Na 5 scans en gebruik van het eeWater heb ik meer helderheid in mijn hoofd, verminderde suiker zucht en meer energie. Ik ben er blij mee.

-willy

Op het moment dat ik bij Hayo kwam, was ik ver met het opruimen van emotionele problemen uit het verleden. Daardoor was ik al van de medicijnen af, maar die hadden hun sporen nagelaten en daar wilde ik ook wat aan doen. Mensen die vragen bij wie, waar of hoe ik zo ver ben gekomen, haken af als ik dat zeg. Ik werd min of meer voor gek verklaard dat ik niet dichterbij naar iemand toe ging. Het was voor mij absoluut de moeite waard om vanuit Gelderland naar Amsterdam of Sneek te gaan. Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Hoewel ik op het intakeformulier veel vertelde, kwamen er uit de cyberscan ook dingen die nog niet besproken waren. Dat gaf vertrouwen dat er verborgen zaken opgemerkt, aangepakt en opgelost konden worden. Het toonde meteen aan dat het goed was om deze stap te zetten. Naast de dingen die uit de cyberscan kwamen, waren er tussendoor nog andere zaken die aandacht vroegen. Die adviezen en tips waren zeker net zo belangrijk voor mij. Kort nadat ik was begonnen kwam een carrièreverandering op mijn pad. Ik kan nu gezonder, fitter, sterker en vol energie beginnen aan mijn eigen bedrijf.

-Karin Kempel