Nano Cellcare Therapie

Nano Cellcare Therapie is een behandeling waarbij nano (zeer kleine) deeltjes hyaluronzuur, vitamine C en mineralen uit de Dode Zee in een vloeibare verneveling op de huid worden geblazen. Hierdoor worden deze voedingsstoffen op celniveau aangeboden aan het lichaam. Dat is mogelijk omdat deze stoffen zijn genanoriseerd, wat wil zeggen dat de deeltjes tussen de 20 en 600 nanometer in formaat zijn.
Hyaluronzuur is een disacharide en een essentiële stof voor het lichaam. In Dode Zee mineralen zit 28% meer magnesium, kalium, calcium, sporenelementen en halogenen zoals jodium en chloride dan in gewoon zeezout en vitamine C spreekt voor zich. Deze stoffen zijn essentieel voor een goede werking van het lichaam en versterken bij opname in het bindweefsel het zelfgenezend vermogen. Je lichaam vernieuwt en verjongt zichzelf waardoor je je fitter, sportiever en levenslustiger gaat voelen.
Bijkomend voordeel is dat opname gegarandeerd is. Bij de orale weg via de mond en darmen is de opname nooit gegarandeerd en zeker niet bij een verstoorde darmwerking. Iets waar bijna iedereen in meer of mindere mate last van heeft.

nano cellcare

Waarbij kan het worden ingezet?
Hyaluronzuur kan zorgen voor herstel van de waterhuishouding, versnelt wondgenezing, regenereert cellen en zet het cel metabolisme aan. Dat betekent dat het toepassingsgebied voor deze therapie zeer breed is. Er is één contra-indicatie, namelijk: als je immuun onderdrukkende medicatie neemt na een transplantatie, of chemo medicatie dan wel bestraald wordt is een behandeling tijdelijk niet mogelijk. Wel kan er na bestraling en/of chemo behandeld worden om sneller te herstellen. Nano CellCare Therapie verjongt zowel de huid als het lichaam. Bij een wekelijkse behandeling gedurende het gehele vernieuwingsproces van de huid kan er een huidverjonging van 10 tot 12 jaar worden bereikt!

Reacties op de behandeling variëren van mens tot mens maar zijn te verklaren vanuit de 6-fasenleer van Dr. Reckeweg

Wie testimonials voor de camera wil zien klikt hier

Nano Cellcare biedt resultaat bij:

 • Acute blessures en pijnklachten
 • Allergie en voedselintoleranties
 • Artrose, artritis en reumatische pijnen
 • Astma, bronchitis en COPD
 • Brandwonden
 • Burn-out, elektro-hypersensitiviteit en MCS
 • Cellulitis
 • Eczeem en huiduitslag
 • Frozen shoulder
 • Gewrichtspijnen, bursitis, tennisellebogen
 • Groeipijnen
 • Herstel na ziekte en operatie
 • Hoofdpijn en migraine
 • Kanker (alle soorten) als krachtige ondersteuning
 • Lipoedeem
 • Littekenweefsel en verklevingen (indien niet ouder dan 2 jaar, is volledig herstel mogelijk)
 • Long-Covid
 • Neuropathie
 • Oedemen
 • Ontstekingen
 • Overgangsklachten
 • Rugklachten
 • Stress-gerelateerde klachten
 • Slaapklachten en over prikkeldheid
 • Vermoeidheid – chronisch en acuut
 • Vergeetachtigheid
 • Verjonging van je lichaam inclusief voeding- en suppletie-advies

The cell is immortal. It is merely the fluid in which it floats that degenerates. Renew this fluid at regular intervals, give the cells what they require for nutrition, and as far as we know, the pulsation of life can go on forever.

Dr. Alexis Carrel Frans chirurg nobelprijs voor geneeskunde 1912

 

De reguliere geneeskunde is ontzettend goed in het aanpakken van acute problemen maar bereikt vaak haar grenzen als het gaat om chronische klachten, laaggradige ontstekingen en structurele verstoringen van het microbioom. Als gevolg daarvan zijn er tekenen van veroudering, structurele vermoeidheid, overgevoeligheid voor stress en een verzwakt immuunsysteem.  Om de meest gewenste resultaten van medische en reguliere behandelingen te ondersteunen, biedt Nano Cellcare belangrijke en noodzakelijke bouwstenen voor het hele lichaam. Deze gepatenteerde methode heeft een zeer brede werking en zet ik in na een uitgebreide intake.

Nano cellcare

Nano CellCare Therapie maakt het mogelijk om de eerder genoemde natuurlijke stoffen tot hele kleine afmetingen terug te brengen en te gebruiken zonder dat de karakteristieken aangepast worden. De therapie kan symptomen verminderen of klachten zelfs voor een langere tijd weg houden. Door activering van het metabolisme in de celstructuur is deze behandeling veilig, pijnloos en effectief.

Het geheim zit hem in het bindweefsel, dit is de ‘lijm’ die het lichaam bij elkaar houdt en werkt op hyaluronzuur, vitamine C, collageen en mineralen. Alle vliezen in het lichaam bevatten bindweefsel en de arts Pfischinger zag dit in de 19e eeuw al als een orgaan omdat het zo’n veelomvattende invloed heeft op het gehele lichaam. Tot op spier- en bot niveau kunnen jouw cellen worden gevoed met de krachtige mineralen uit het zout van de Dode Zee, vitamine C en hyaluronzuur. Deze bouwstenen zijn zeer belangrijk voor onze cellen en voor de kwaliteit van de weefsels. Met de Nano Cellcare therapie wordt het tekort aan hyaluronzuur dat bij iedereen vroeg of laat optreedt gemakkelijk aangevuld worden tot eerdere niveaus. Zo kunnen jouw cellen zichzelf revitaliseren. De cel integriteit en het gehele immuunsysteem worden hiermee op een gezonder niveau gebracht, waardoor klachten verminderen of verdwijnen en je mogelijk toekomstige problemen voorkomt.

Kenmerken van Nano Cellcare therapie

 • De deeltjes hyaluronzuur hebben een grootte van 20 tot 600 nanometer; ter vergelijk 1 nanometer is een miljardste meter.
 • De deeltjes Dode Zeemineralen hebben een grootte variërend van 20 tot 600 nanometer.
 • Met een kracht van 1,8 bar en 1,5 MAC centrifugale kracht worden de nanodeeltjes zachtjes op de huid geblazen.
 • Het apparaat is CE-gecertificeerd.
 • Gepatenteerde technologie, niemand anders bezit deze technologie tot nu toe.
 • Een doorbraak in de gezondheidszorg als je de reikwijdte begrijpt van wat Nano Cellcare voor het lichaam kan betekenen.

Hoe komt het dat je lichaam een tekort aan mineralen en hyaluronzuur heeft?

Nano CellCare Therapie bekijkt het lichaam met een geheel andere blik. Het lichaam bestaat voor 60% uit vloeistof. De viscositeit (stroperigheid) van die vloeistof is bepalend voor het functioneren ervan. Verstijving van onze vloeistoffen is het gevolg van onze leefstijl: al het voedsel uit zakjes, pakjes en blikjes, smog en de electro-smog plus onze dagelijkse dosis stress, mede ingegeven door de waan van de dag of het nieuws.

Vervuiling van het lichaam is onderdeel van het leven zelf. Je zal regelmatig moeten detoxen om de vloeistoffen in je lijf op orde te houden. Dat begint met vers voedsel, frisse lucht, zonlicht en beweging. Als dat niet genoeg is, let dan op symptomen. Of dat nu kalknagels of pms-klachten zijn, stijve spieren of obstipatie, het geeft aan dat de vloeistoffen in je lichaam onvoldoende kunnen stromen. We weten inmiddels dat het bindweefsel een cruciale rol speelt in het in stand houden en optimaliseren van de functies in het lichaam. Dat bindweefsel is afhankelijk van hyaluronzuur, vitamine C en mineralen. Nano CellCare Therapie biedt de oplossing en brengt lokaal en over het geheel de juiste voeding direct op de juiste plaats.
Meer weten? Lees ook mijn blog hierover.

Behandelprotocol

Tijdens de intake, waarbij gemeten wordt met de Cyberscan op een tekort aan vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren wordt bepaald hoeveel behandelingen er nodig zijn met betrekking tot de hoofdklacht.

Bij acute blessures na sporten of bijvoorbeeld een val kan dagelijks worden behandeld, tot vier keer achter elkaar. Als vuistregel bij chronische klachten is de eerste twee weken twee keer per week en daarna één keer per week, of wekelijks in een serie van 4 tot 8 keer. Daarbij moet het volgende worden opgemerkt:

Iedereen zal enige tot grote verlichting van klachten ervaren binnen vier tot acht behandelingen.

Wil je een tien tot twaalf jaar jongere huid? Dat kan in zes maanden bij eens per week behandelen. Beauty-behandelingen speciaal gericht op het versterken van bil- en borstweefsel kan gerealiseerd worden in twaalf tot veertien behandelingen.

Reacties op behandelingen variëren van mens tot mens maar volgen meestal de 6-fasenleer van Dr. Reckeweg

Wetenschappelijke onderbouwing over Hyaluronzuur is te vinden in onderstaande links
1) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8533685/
2) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4110621/pdf/1475-2891-13-70.pdf
3) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18208600/
4) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3512263/
5) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19636067/
6) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24819962/
7) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29228816/
8) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28761365/
9) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27982756/
10) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/3829041/
11) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8533685/