CyberScan

De cyberscan wordt in de praktijk vooral gebruikt om te meten maar kan ook behandelen mbv de eeCard en eeWater. Wat als resultaat uit de meting kan worden gevonden, kan als frequentie aan de eeCard worden toegevoegd. Dit wordt gedaan aan de hand van de volledige analyse van de gevonden pathologie, fysiologie, emotionele en andere stress problemen. De eeCard wordt geladen met een volledig afgestemde energetische reactie op jouw persoonlijk. CyberScan gebruikt directe informatie van de eigen cellen van het lichaam om de kern van problemen te identificeren en aan te pakken. Het dragen van de eeCard is gebruiksvriendelijker, maar het is mogelijk om de frequenties in water te laden en mee te geven.

Met behulp van de Princeton University zijn algoritmen ontworpen die zorgen dat de unieke energetische informatie aan de eeCard/eeWater wordt overgedragen. De eeCard draag je overdag op het lichaam en s nachts onder het kussen. eeWater neem je 3e keer daags buiten de maaltijden om in met wat water.

Moeilijk te begrijpen, ik weet het… En toch werkt elk levend wezen op deze manier! Ons lichaam is een koolstof-zuurstofmotor die wordt aangestuurd door licht, elektromagnetische frequenties vanuit de aarde en het voedsel dat we eten. Vergelijk het met he lezen van en krant. als je in de krant een artikel leest dat je raakt dan kun je wel haast een fysieke reactie ervaren. Iets soortgelijks doet de eeCard/eeWater ook. Je lichaam lees de krant en het wordt verteld wat het moet doen om sterker te worden. Hoe het zelfgenezend vermogen werkelijk in elkaar steekt is nog altijd een onbekend gegeven waar tijd en energie in wordt gestoken om dit goed te onderzoeken.

Zoals Joe Dispenza stelt: Jij bent je eigen placebo. Zelfs de reguliere geneeswijzen maakt hier gebruik van. Mijn idee is om hier bewust gebruik van te maken volgens het principe ‘mind over matter.’ Gedachten bevatten energie. Google maar eens op ‘Masaru Emoto’ die dit klip en klaar bewezen heeft. Dat betekent dat je lichaam naast voedsel, zuurstof en water, gezond blijft met de juiste elektromagnetische frequenties en zonlicht! Die laatste zijn -in een soortgelijke vorm- is de inhoud van wat de CyberScan imprint.

cyberscan

Deze geïntegreerde aanpak wordt gecombineerd met middelen die het immuunsysteem nog verder ondersteunen. Bijvoorbeeld: Bach bloesems, Chinese kruiden en Ayurvedische medicijnen, acupunctuur, homeopathie, etc. Elk van deze middelen bevat stimulatie voor detox. Zorgvuldig wordt drainage aangezet waarmee het lichaam zich ontdoet van zware metalen, electro-smog en andere door milieuproblemen veroorzaakte ziekteverwekkers. Denk aan vaccins, bestrijdingsmiddelen en meststoffen. Al deze elementen worden door het speciaal ontwikkelde algoritme omgezet naar één verbindend energetisch signaal. Zodra CyberScan dit signaal intern heeft voorbereid, wordt het overgedragen door aan de eeCard of het eeWater.

Vraag en antwoord

De cliënt plaatst zijn/haar hand op een elektrosensor die een tesla coil in de CyberScan activeert. De machine vangt een “digitale vingerafdruk”, slaat deze op en gebruikt die voor de evaluaties en biofeedback behandeling.

Door middel van een haarmonster dat in aluminiumfolie kan worden aangeleverd. Geschikt voor dieren, kinderen en volwassenen die op grote afstand wonen. Probeer net gewassen haar te nemen van zo dicht mogelijk bij de hoofdhuid of direct vanaf een schone borstel. Laat het niet door anderen aanraken! Dus als je iemand anders een stukje knipt, draag daarbij plastic handschoenen.

Is het haar geverfd? Neem dan een stukje uitgroei of een schone nagel. Wikkel het in een plastic zakje en wikkel er daarna aluminiumfolie omheen. Schrijf de naam en geboortedatum erbij plus de datum van afname. Stuur het direct op naar mijn praktijk.

Hierover krijg je tijdens het consult een uitgebreide uitleg en een bijsluiter om thuis alles na te lezen.

De behandeling met eeWater combineert slecht met acupunctuur en homeopathie. Voor supplementen geldt; in overleg met de behandelend therapeut.

Ja. Voedingsadvies is altijd inbegrepen bij het consult en als je eeWater gaat gebruiken moet je één ding absoluut vermijden; cafeïne. Net als bij homeopathische middelen zorgt cafeïne dat de informatie van het middel wordt gewist in de hersenstam. Cafeïne zit in koffie, groen thee, zwarte thee, chocola, energydrink en cola.

Testimonials:

VERMOEIDHEID

Toen ik voor het eerst bij Hayo kwam was ik erg in de war en ontzettend moe. Ik wilde het liefst de hele dag in mijn bed liggen. Na 3 consulten en om de twee weken een nieuwe eeCard gedragen te hebben voor 4 maanden ben ik aanzienlijk opgeknapt. Ik ben beduidend minder moe, heb weer zin in het leven en kan weer vooruit met mijn werk en mijn kinderen.

MULTIPLE SCLEROSE

Vier vrouwelijk patiënten van 22, 26, 38 en 43 jaar allen gediagnosticeerd met MS na een MRI en een puncture. Na 4 sessies en 9 maal 2 weken de eeCard bij zich te hebben gedragen (bij 2 patiënten 12 maal werden de symptomen van MS sterk verminderd. Op de MRI was te zien dat de donkere regio’s bij 3 patiënten voor 50% waren gereduceerd en bij 1 patient voor 100%. Alle patiënten deden geen andere therapie dan de cyberscan.

TINNITUS

Patient B. L. 42 jaar politie man. Duizelig, depressief en gastritis sinds een paar maanden. Op het tweede consult leek het wel of er een andere man binnenkwam. Heel vrolijk vertelde hij mij dat zijn tinnitus verdwenen was. Na het 4e consult waren ook zijn maagklachten zo goed als verdwenen en na het 10e consult zo’n 6 maanden later voelde hij zich niet meer depressief.

VERTIGO

Patient N. K., 37 years of age, Housewife: Dizziness of unknown reasons since many years. Just after two (!!) CyberScan-treatments, the vertigo attacks and their intensity reduced. No dizziness any more after the sixth treatment.

TINNITUS DEPRESSION and GASTRITIS

Just after the second CyberScan application, “The tinnitus that bothered me for more than 10 years has disappeared!” Tinnitus has never been previously discussed! After the fourth application, the stomach problems had gone away and from the seventh sessions on he could completely discontinue the antidepressants, the dosage which was being gradually reduced before.

– B.L. Germany

AUTISM (x 3)

After 5 months treatment, David, an autistic 9 year old boy was better focused, emotionally more stable, less aggressive, developing a sense of humour.

Another boy, 3 year old Matteo, had poor eyesight, poor muscle condition, was non-verbal, emotionally volatile including banging his head against walls; these conditions showed improvement in 4 months and included counting from 1-10 forwards and back. Seizures also ceased.

The longest period of treatment, 30 months, concerned a 5 year old boy. He had suffered constant seizures, was suspected of deafness, & was non-verbal. Seizures disappeared eventually and he can now talk. The improvement on his ATEC (Autism Treatment Evaluation Checklist) was 90 points over the period.