Wifi 2
Beste explorer

Deze nieuwsbrief gaat in zijn geheel over straling afkomstig van wifi, je router en je telefoon. Straling is een terugkerend thema in mijn nieuwsbrieven. Aangezien volgend jaar 5G voor iedereen bereikbaar moet zijn volgens de overheid wordt er door de industrie volop voorbereidingen getroffen. Het onderwerp zelf en de risico's zijn mij al tien jaar bekend. Vandaar deze wat activistische nieuwsbrief met een oproep aan jou om je een klein beetje in te lezen en actie te ondernemen richting je eigen gemeente. De overheid wordt eenzijdig door de telecombedrijven en de telefoon fabrikanten beïnvloed met als voornaamste argument; werkgelegenheid. Zoals vaker in de geschiedenis is degene met het knapste 'lobbywerk' het meest invloedrijk.

Al meer dan 10 jaar behandel ik mensen die last hebben van straling afkomstig van deze apparatuur. Zij zijn de "kanaries in de kolenmijn" en stuiten helaas vaak op onbegrip uit hun omgeving. Als ze echter aan reductie van straling doen, mineralen innemen en een behandeling tegen spininversie krijgen dan knappen 9 van de 10 mensen snel op. Stralingsbelasting is te meten met bioresonantie en in grote mate te verhelpen. Het is alleen beetje dweilen met de kraan open. We staan aan de vooravond van het uitrollen van het 5G netwerk. De wetenschap heeft krachtige waarschuwingen geuit over de mogelijke gevaren,

5e Generatie netwerken
In deze nieuwsbrief vind je een stukje over mogelijke klachten veroorzaakt door straling. Onderaan deze nieuwsbrief vind je een verzameling met links naar onderzoek waaruit blijkt dat langdurige belasting o.a. kan leiden tot kanker. Surf even naar dit artikel over wat de mogelijkheden zijn van 5G. Het feit dat er om de 200 meter een antenne komt te staan (ipv 3 km nu) om het signaal optimaal te krijgen betekent dat de intensiteit opgeschroefd wordt. De opeenstapeling van frequenties die je lichaam beïnvloeden maakt dat straling naar een ongezond niveau wordt getild voor grote groepen mensen.

Ik ben lid van het platform verminder elektrosmog geïnitieerd door Marloes van Mensvoort. Zij hebben een mooi stukje werk verricht waardoor het voor iedereen in zijn gemeente mogelijk is om 5G op de politieke agenda te krijgen. Waarom dat nodig is leg ik graag verder op aan je uit. Informeer jezelf en teken alsjeblieft in ieder geval de petitie hieronder of meld je aan bij de facebook groep Straling-vervuilt-de-ether

"http://www.verminder-electrosmog.nl"

Agenda

Allkmaar: 8 maart lezing over Lyme; Teken aan de wand. Zaal open 19 uur aanvang 20.00 uur

Cyberwaterbalancing

Goed Nieuws!


Stralingsbelasting en gevoeligheid
Het is mogelijk om stralingsbelasting te verwijderen en stralings (over)gevoeligheid sterk te verminderen!
Ik was een jaar zo stralingsgevoelig geworden na introductie van de slimme meter dat ik zelfs van huis moest wisselen want de slimme meter zat een meter naast mijn bed. Via eigen onderzoek kwam ik erachter dat het fout gaat bij mensen met een tekort aan elektrolyten en een zware metalen vergiftiging waaronder kwik.

In een half jaar tijd heb ik de volgende maatregelen genomen die voor stapje voor stapje werkten:
-Taurine supplementen
-Verhogen van het eten van kaliumrijk voedsel.
-Voedsel eten waar veel mineralen inzitten zoals bottenbouillon, sea moss etc.

Maar de doorbraak kwam nadat ik een paar keer tegen spininversie ben behandeld in de praktijk van Hayo. Samen met specifieke mineralen heeft mij dat enorm geholpen. Deze maatregelen kunnen voor iedereen anders zijn, maar het is mogelijk om stralingsgevoeligheid sterk te verminderen zodat je weer normaal kan functioneren. Do not give up hope!

T. S. Lelystad

Wat doet straling met je lichaam?

Als je je in één van de hieronder beschreven klachten herkent wil dat zeggen dat je in meerdere of mindere mate last hebt van EHS (electro hypersensitiviteit) Het probleem met Elektro Magnetische Frequenties is dat het een invloed heeft op de elektriciteit in je lichaam. Bij dat laatste gaan bij de meeste mensen de wenkbrauwen omhoog. Elektriciteit is immers iets dat draadloos is of met een koperdraad van A naar B gaat? Herinner je je nog de biologieles op de middelbare school over het potentiaal verschil?

Dat betekent niks anders dan dat er een elektrische spanning is tussen de cel en hetgeen er buiten de cel aanwezig is. Met de natrium/kalium pomp gaat via de deur van de cel (het celmembraan) voeding de cel in en afval de cel uit. Deze spanning is te meten en wordt al 5000 jaar door de Chinezen gebruikt. We kennen het als acupunctuur en in de Westerse vorm als bioresonantie. Of je dat nu meet in meridianen of in de zenuwbanen, feit is dat er spanning te meten is, wat een algemeen biologisch erkend gegeven is.

Met de apparatuur in de praktijk meet ik de optimale spanning in de meridianen en het zenuwgestel. Die ligt tussen de -75 MilliVolts (Mv) en de - 50 Mv. Is er een hogere spanning dan is er overspanning (mogelijke infecties) en is er minder dan is er 'onderspanning' wat betekent uitputting. Tevens kan ik zien of er een disbalans is in de meridiaan wat weer een maat is voor de disbalans in het orgaan.

Herken je één van de volgende symptomen?
EHS

Wat doet straling met je lichaam?

Heb je last van burn-out, voedselintoleranties, maag/darmklachten, huidklachten, heb je een chronische ziekte of een verlaging van je weerstand door te weinig slaap, stress of een koortslip? Dan zijn er altijd drie vaste 'waarheden' namelijk: Een tekort aan mineralen en een teveel aan toxinen en/of bacteriën/ virussen. Die verstoren je immuniteit want ze worden 'geholpen' door onnatuurlijke frequenties van oa. je smartphone. We leven in een zee van WIFI inmiddels en je lichaam zal hier iets mee moeten.

Een verlaagde weerstand is gevoeliger voor straling afkomstig van apparatuur. Mijd deze zoveel mogelijk! Elektro Magnetische Frequenties verstoren de cel communicatie! Lees het wetenschappelijk bewijs in het laatste stuk van deze nieuwsbrief.

In een optimale wereld eet je voldoende goede vetten in plaats van transvetten zodat je celmembraan functioneert. Je ademt geen fijnstof en andere luchtvervuiling in (alleen in China en India is het erger dan hier). Je eet altijd verse zongerijpte groenten en fruit en je schiet je eigen kip/duif of ree voor de wekelijkse vleesconsumptie.

Mijn conclusie is dat jezelf moet zorgen dat je immuniteit op orde blijft zodat je gezond en sterk blijft. Daar hoort verstandig omgaan met EMF zeker bij. 's Nachts je router uit, niet op een waterbed of onder een elektrische deken liggen. Je telefoon niet in de slaapkamer of in de vliegmodus. Eigen maatregelen om straling te verminderen verhogen de kans op een goede essentiële nachtrust. Daarnaast zouden alle beeldschermen vanaf 7 uur s avonds op geel licht moeten staan zodat je pijnappelklier een seintje krijgt dat het avond wordt zodat er melatonine kan worden geproduceerd.
Wie meer wil lezen over straling gaat naar https://hayobol.nl/blog
Wifi3

Informeer je gemeente over 5G

Vanuit de actiegroep let's talk about tech en de groep verminder elektrosmog zijn er initiatieven geboren om de gemeenten te gaan informeren. Ik wil hetzelfde doen in mijn gemeente Zuidwest-Friesland waaronder Sneek valt. Maar ik zou het geweldig vinden als jij hetzelfde wilt doen in jouw gemeente. Er liggen voorbeeldbrieven klaar en een stappenplan. Voor mensen die in mijn gemeente wonen, geef mij een mailtje want des te meer mensen reageren des te meer gewicht dit in de schaal legt.

Het is niet mijn bedoeling om internet te stoppen. Ook ik kan niet meer zonder, net als iedereen. Als je ziet wat 5G gaat doen met ons leven dan weet ik niet of iedereen daar blij van wordt. Een direct gevolg in de leefomgeving zal een antenne zijn op elke 200 meter. Men is nu al bezig met het kappen van bomen omdat dit het bereik van 5G gaat verstoren! Het wordt tijd om het gezonde verstand te laten spreken.

Voor het hele stappenplan ga naar http://www.verminder-electrosmog.nl/voorkom-5g-informeer-je-gemeente-zelf/
De verkorte versie gaat als volgt:
1. Lees je verder in deze materie, bijvoorbeeld door te bronnen te lezen onderaan deze brief
2. Ga je alleen dit doen of vraag je ook je vrienden/familie/kennissen? Samen is leuker en sta je sterker
3. Zoek contact met je gemeente, welke politieke partij wil meewerken, benader de griffier van de gemeente of een wethouder. Hij dient het algemeen belang. een andere goede optie zijn de plaatselijke media. Voor voorbeeldbrieven klik op de link
4. Verzamel meer informatie bijvoorbeeld http://www.verminder-electrosmog.nl/stralen-doen-we-liever-zelf/ en https://letstalkabouttech.nl/wp-content/uploads/2019/01/2019-Brief-bij-5G-space-appeal-LTAT.pdf
5. Maak gebruik van je recht op inspraak bij raadsvergaderingen een gesprek met de wethouder en dergelijk.
6. Geeft je gemeente geen enkele sjoege en wil je het er toch niet bij laten zitten maak dan gebruik van de WOB; De wet openbaarheid van bestuur en dien een verzoek in om helderheid te krijgen in hoeverre de gemeente iets met dit onderwerp wil.
WIFI

Wetenschappelijke onderbouwing


Als je google zijn werk laat doen vind je ontzettend veel informatie. Al in 2014 was er een uitzending van Zembla die ik helaas niet meer kon terugvinden op uitzending gemist. Daarin werd vastgesteld dat 50% van de onderzoeken stelde dat hoogfrequente straling afkomstig van telefoons ongevaarlijk is en 50% van de onderzoeken beweerden/bewezen het tegenovergestelde. Je zou zeggen het gevaar is fifty/fifty. Maar er was 1 opmerkelijk feit namelijk: De onderzoeken die stelden dat straling ongevaarlijk is voor de volksgezondheid waren stuk voor stuk betaald door de telecom bedrijven zoals nokia, vodafone, kpn en noem maar op. De onderzoeken die straling tenminste ter discussie stelden of met bewijzen kwamen dat het celschade of verstoring geeft waren allen onafhankelijk.

Dan volgt nu een korte opsomming van de laatste ontwikkelingen op het gebied van straling

1. Dat straling kankerverwekkend is, is wel degelijk aangetoond, doch men richt zich op de WHO, die vreemd (?!) genoeg ver achter is in het updaten van stralingsfeiten. Er wordt uitgegaan van 2G en 3G.
4G is gebaseerd op die 2G en 3G industriële onderzoeken, niet op nieuw en onafhankelijk onderzoek.The Lancet (wereldwijd gerenommeerd medisch wetenschappelijk magazine) heeft aangegeven dat het heel hard nodig is om de normen bij te stellen. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2542519618302213

2. Onder andere de Noorse wetenschapper Einar Flydal heeft aangetoond dat straling kankerverwekkend is:Zijn in het Nederlands vertaalde artikel:https://www.linkedin.com/pulse/ontwikkeling-van-hersenkanker-noorwegen-volgt-mobiel-gebruik-janssen/
Ter informatie: zijn blog met informatie over straling: https://einarflydal.com/

3. Verder heeft medisch wetenschapper Arthur Firstenberg een in totaal 140 bladzijden omvattend geheel aan gedocumenteerde bewijzen dat straling kanker veroorzaakt (en meer), gepubliceerd in zijn boek "The Invisible Rainbow".Website: https://www.cellphonetaskforce.org/
Op zijn website International Appeal, Stop 5G on Earth and in Space, is een enorme waslijst met wetenschappelijke bewijzen gepubliceerd, allemaal gelinked aan betrouwbare bronnen.
https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal/Er is helaas geen in het Nederlands vertaald PDF document beschikbaar op die website. Er zijn daar nu in totaal 21 vertalingen in PDF's beschikbaar. Misschien voelt iemand zich geroepen?

4. In een officiële hoorzitting op 7 februari 2019 ondervroeg senator Blumenthal (Connecticut, USA) twee 5G officials naar hun onafhankelijke onderzoeken. Er is geen enkel onafhankelijk onderzoek betreffende 5G! Industriële onderzoeken zijn gebaseerd op techniek, niet op gezondheid. Iedereen, zelfs de industrie zelf, vertrouwt de industriële wetenschappers, die betaald worden door die industrie. Maar iedereen snapt dat dit geen onafhankelijk onderzoek is en zeker niet 100% betrouwbaar is.
https://www.blumenthal.senate.gov/newsroom/press/release/at-senate-commerce-hearing-blumenthal-raises-concerns-on-5g-wireless-technologys-potential-health-risks
Video met het cruciale deel van de hoorzitting: https://www.youtube.com/watch?v=vZ5soLrvXFg

5. Een samenvatting van alle tot nog toe bekende effecten van straling op het (menselijk) lichaam (o.a. hormonaal, calciumstofwisseling etc.), door dr. Martin Pall, met enorm veel referenties naar wetenschappelijke onderzoeken wereldwijd:https://www.leefbewust.com/5g.pdf Het is nog in het Engels,