bubble
Protect your own bubble
Beste explorer,

Eigenlijk sla ik altijd de maand augustus over wat betreft nieuwsbrieven maar deze keer heb ik er toch eentje gemaakt, maar dan de helft korter.
Je vindt in deze brief de laatste nieuwtjes en een uitgebreide introductie over Spagyriek. Het is tot nu toe best een mooie Hollandse natte zomer en ik hoop dat je even lekker weg kan en kunt opladen voor een ongetwijfeld warme herfst.

Wie op Telegram zit kan dagelijks zien welk een puinhoop er is in Frankrijk en Italië. Ook in Londen wordt stevig gedemonstreerd. Geef jezelf geen overload want een blij gemoed is altijd beter dan een gedeprimeerde stemming.

Interessante groepen die je zou kunt vinden op Telegram: 4TruthIntegrity&BetterFuture, Wakker Wezen | Uncensored, Klokkenluiders voor vrijheid en PCRMeister te vinden met de zoekfunctie op de app.

Het is mijn werk zijn om je te helpen bij lichamelijke en geestelijk klachten, maar voorkomen is altijd beter dan genezen.
Evicare aantoonbaar beter

Succesvolle behandeling

Ik slaap heerlijk op de saffraan en zink. Vanochtend draaide ik het potje B vitamines open en mijn lijf is er helemaal mee in resonantie. Ik voelde de frequentie ervan fysiek. Dat is voor mij een feedback dat ik op het goede spoor zit. Normaal moet ik van b-vitamines 'overgeven'. Het zijn warme aardse kleuren die je me geeft. Ik bouw t langzaam op.
Heerlijk om mezelf weer wat terug te voelen.
Dank je wel. Veel plezier op jouw reis.
Mw. M.J. Baarn
body

Testen met een vingerprikje kun je nu gemakkelijk zelf doen met de vingertest van www.mijnlabtest.nl Er zijn testen voor schildklier, vetzuren, voeding en de Covid antigeen test. Gebruik kortingscode Bol5

Spagyriek: Kruidenformules zoals ooit Paracelsus ze ontwikkeld heeft.

Na mijn opleiding Natuurgeneeskunde afgerond te hebben in 1995 heb ik altijd een voorliefde gehouden voor Chinese kruidenmengsels in plaats van de Westerse fytotherapie. Dit komt omdat de Chinezen heel poëtisch stellen dat het eerste kruid de koning is. Het tweede en derde kruid de ministers en de rest zijn de soldaten. Hiermee geven ze uitdrukking aan het feit dat kruiden een synergistische (versterkende) werking hebben op elkaar. Of; zoals de Chinezen zeggen: De soldaten zorgen ervoor dat de koning en zijn ministers op de goede plek terecht komen zodat het lichaam zichzelf sneller kan genezen.

Sinds begin 2021 kwam ik in contact met Spagyriek essences zoals de maker Phylak Sachsen ze noemt. De receptuur komt van Paracelcus en in de 20e eeuw herontdekt. Paracelcus was een beroemd middeleeuwse natuurgenezer/alchemist en wordt naast Hippocrates wel als de vader van de natuurgeneeskunde gezien.
Hij gebruikte de hele plant om alle daarin aanwezige energie en mineralen zo goed mogelijk in een tinctuur te krijgen. Bij Spagyriek mengt men eveneens synergistisch werkende planten met elkaar. Iets waar ik veel meer in geloof omdat ik zie dat het werkt. Al kan Wester wetenschappelijk onderzoek heel veel goeds bewijzen van een plant als kurkuma, artisjok of Mariadistel; enkelvoudig zijn ze toch minder krachtig dan in een tinctuur met andere kruiden.

Hieronder vind je meer informatie over de Spagyriek en een drietal nieuwe essences die speciaal voor of beter gezegd tegen de effecten helpen van de PCR, het vaccin en de spike eiwitten die door de medemens worden uitgescheiden na vaccinatie.

Bedenk overigens dat mensen na een prik de 'ziekteverwekker' gaan uitscheiden. Dat is bij elke vaccinatie het geval en een normale reactie van het immuunsysteem. Want ga maar na. Als je iets binnenkrijgt wat niet in je lichaam thuishoort dan wordt dit door het immuunsysteem herkend en uitgescheiden. Of dat nu een vaccins is of andermans aerosolen met lichaamsvreemd stof, bacterie of virus maakt niet uit. Je immuunsysteem komt in actie en gooit zo snel mogelijk de boel weer uit je lichaam. Dit is ook de reden dat je massa's mensen in slecht geventileerde ruimte maar beter kunt vermijden. Dit was voor maart 2020 niet anders, alleen waren we daar met zijn allen niet zo van bewust.
Feestjes als après-ski, carnaval, (klassieke) concerten of gewoon de verjaardag bij je neef waren altijd al mogelijke plekken waar je maar beter met een goed werkend immuunsysteem kon heen gaan.

De combinatie vermoeidheid, alcohol/drugs, slecht eten (geur,kleur,smaakstof) en stress maken tijdelijk of chronisch je weerstand minder en dus ben je bevattelijker voor alles wat je liever niet wilt oplopen. Gelukkig wordt de mensheid in het algemeen zich daar vele meer van bewust. Dat is tenminste nog één ding waarvan ik kan zeggen dat het een voordeel is van de deze crisis. Al weegt die bij lange na niet op tegen de nadelen ervan.

Wat zijn Spagyriek essences?
Het Griekse woord Spao betekent uit elkaar halen en ageiro betekent weer samenvoegen. Kort gezegd komt het erop neer dat de gehele plant eerst gegist, vervolgens gedestilleerd en dan ver-ast (gecalcineerd) wordt. Het poeder dat zo ontstaat wordt op een laag alcoholische tinctuur gemaakt waardoor het ook voor kinderen zonder enige vorm van bijwerking kan worden ingenomen. Spagyrische essences bevatten etherische oliën (aromatische stoffen), plant-eigen mineraalstoffen en sporenelementen. De verschillende planten bij elkaar zorgen net als in de Chinese geneeskunde voor een synergistisch effect. Combinatie-tincturen worden essences genoemd en werken holistisch in op lichaam en geest. Het zijn absoluut geen geestverruimende middelen, het verschil met een tinctuur van de traditionele fytotherapie is dat de werking milder, breder en veel omvattender is. Je zult dus niet bijvoorbeeld een essence voor alleen de lever krijgen maar eentje die ook iets doet voor de rest van het spijsverteringsstelsel.

De nieuwe essences speciaal voor de huidige situatie.
Er zijn nu drie essences beschikbaar elk van 100ml.

De Testdrain wordt geleverd met verstuiver en kun je gebruiken voor tijdens en na het doen van een PCR test om de negatieve effecten van onder andere ethyleen oxide (=kankerverwekkend) tegen te gaan. Dosering: 3 verstuivingen per keer, 1 in de mond, 1 op een zakdoek en in de neus inademen, 1 in de aura. Gebruiken: 3 uur voor de test, 1 uur voor de test en 3 tot 4 keer in de loop van de dag na de test.
Daarna 3 x daags gedurende drie weken. Dit is handig als je besluit je vaker te laten testen of als je je hiertoe geroepen voelt door de werkgever. Houdt echter in gedachten wat Rutte zei: Gezonde mensen hoeven zich niet te laten testen.


De Spike is te gebruiken voor mensen die veelvuldig in aanraking komen met gevaccineerden aangezien het de spike eiwitten neutraliseert en je immuunsysteem versterkt.
Dosering 3x daags 3 tot 5 druppels opgelost in water of direct onder de tong


De Entprotect is te gebruiken voor mensen die gevaccineerd zijn en de negatieve effecten willen verminderen dan wel preventief de negatieve impact verminderen van eerdere vaccinaties ongeacht welke.
Dosering 3 maal daags 3 tot 5 druppels oplossen in water of direct onder de tong

Alle essences kosten € 39,75 per stuk excl. verzending.. Er gaan meerder flesjes in een verzending. Bestellen doe je door een mailtje naar mij te sturen.
prik

Haaranalyse: kom erachter wat je nodig hebt

De haaranalyse meet op tekorten van de volgende onderdelen:
1) vitaminen A,B,C,D,E,K en Q10
2) 29 mineralen waaronder magnesium, ijzer, jodium en zink
3) 23 aminozuren waaronder carnitine, histidine en de BCAA's
4) vetzuren zoals omega 3 en alfa-liponzuur
5) essentiële suikers zoals ribose en galactose
6) 4 neurotransmitters die je ook kunt laten testen via de neuro4test
7) 10 specifieke supplementen waaronder quercitine, fulvinezuur, redox/cellprotect en saffraan

Hoe het werkt: je bestelt de haaranalyse per mail bij mij. De kosten zijn € 59,95. Je stuurt een plukje haar, gewikkeld in aluminiumfolie, naar mij op en ontvangt zo snel mogelijk een rapport met overzicht van tekorten uit bovenstaande lijst.
Deze test is niet te vergelijken met een bloedtest, want je lichaam zal in je bloed zo lang mogelijk alles stabiel houden. Intussen kunnen er wel degelijk tekorten zijn op celniveau. Heb je vage klachten of wil je weten vanuit preventief oogpunt wat je nodig hebt, dan is dit een snelle en betrouwbare test.

anaphylaxis

Homeopathisch, vaccinaties ontstoren?

Middels het werk van wijlen Tinus Smits is het mogelijk geworden om met behulp van homeopathische reeksen van verschillende potenties de verstorende effecten van vaccins te neutraliseren. Inmiddels zijn van alle bestaande vaccins een homeopathische reeks te verkrijgen via de praktijk. Dit kan dus voor zowel de nieuwe vaccins als de eerdere bestaande vaccins. Vooral kinderen reageren duidelijk op deze interventie waarmee bepaalde negatieve effecten kunnen worden verholpen.

Een nieuwe code voor alle producten van Vitamunda: bol15 geeft 15% korting ook op de liposomale gluthathion.

Vitamunda

Een korte verzameling van hetgeen er zoal buiten de mainstream media wordt gedeeld

Ik ondersteun van harte het initiatief van Ard Pisa naar de Staten Genraal en Reinier Fuelmich heeft onomstotelijk de enorme fraude met gepatenteerd Sars Cov virus bewezen.
https://www.wanttoknow.nl/nieuws/brief-aan-staten-generaal-actie/.

https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/covid-19-patenten-verraden-t-biowapen/

Dat verklaart en passant dat het virus in het echt niet bestaat (het is namelijk patenteerbaar wat erop duidt dat het wel gemaakt moet zijn), maar dat symptomen voornamelijk worden veroorzaakt door 5G, vaccins, chemtrails en andere zaken die ons immuunsysteem verzwakken. Helaas doen teveel mensen hun lichaam geen recht door te weinig slaap te nemen, teveel suiker tot zich te nemen, teveel alcohol/medicatie en of drugs tot zich te nemen en een stressvol leven te leiden. Die 'cocktail' doet geen goed aan een immuunsysteem en brengt het verder onder druk.

Wereldwijde madness: https://www.blckbx.tv/videos/australia-has-gone-mad?

5 redenen waarom de pandemic over is:
https://rumble.com/vl16yw-dr.-peter-mccullough-ends-the-pandemic-with-5-covid-facts.html
Deze nieuwsbrief is alleen bedoeld voor hen die zich hiervoor hebben ingeschreven. Delen mag, met familie en vrienden, maar liever niet kopiëren naar Facebook of andere sociale media.