06 - 282 40 598 Email

Het zelfgenezend vermogen

Een hug doet goedNatuurgeneeskunde gaat uit van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het richt zich niet op het wegwerken van ziekteverschijnselen (symptomen), maar op het actief verbeteren van de omstandigheden zowel binnen als buiten het lichaam, zodat het lichaam zichzelf geneest. Als het zelfgenezend vermogen, “de arts” in jou, werkt heeft dat een positief effect op zowel acute als chronische klachten. Daarom heeft natuurgeneeskunde wel antwoord op klachten waar je via de reguliere weg bent vastgelopen.

Een ziekte heeft in feite nooit één oorzaak, maar altijd meerdere. De vijf belangrijkste oorzaken die ik standaard onderzoek zijn:

  • stralingsbelasting
  • bebrekkige microcirculatie
  • tekort aan bouwstoffen voor het lichaam
  • vervuiling door (lichaamseigen) toxines, zware metalen en andere vormen van gif
  • de ‘state of mind’ die ziekte bevordert, aangewakkerd door emotionele rollercoasters, verlies, trauma en onderdrukking

Niet de stof maar de dosis bepaald de giftigheid
Paracelcus.

Als je vermoedt dat je een van onderstaande klachten hebt, of als je niet benoemde vage klachten hebt die je ervan weerhouden te leven zoals jij dat wilt, dan kun je bij mij terecht.

We hebben vanavond een super lezing gehad van Hayo met alle do’s and don’t s die met ontgifting van je lichaam te maken hebben, welke fases je kunt hebben volgens het systeem van reckeweg, en hoe je hiermee aan de slag kunt. Heldere informatie, legt moeilijke begrippen in duidelijke Jip en janneketaal uit, met goede mix van humor, ernst, vaart in de lezing en ook direct terugkoppelen van vragen.

Bedankt Hayo:-)
Anita

Gisteravond ben ik naar je lezing over detoxen geweest. Het was veel, maar het was zeer informatief en inspirerend. Alvast dank voor het feit dat je je kennis door wilt geven. Succes met je mooie werk.

Hartelijke groeten, Janneke

Hoi Hayo, Ik had gisteravond geen zin meer om de rij af te wachten, maar ik wou je nog zeggen dat ik het steengoed vond.
Hartstikke interessant, nog veel nieuwe dingen gehoord, een zeer ontspannen sfeer, fijne lezing!
Wieke

Nog mijn complimenten voor de heldere en leerzame lezing van gisteren.

G. de Haan

Mijn rug deed vreselijk pijn maar met behulp van jouw adviezen en de behandelingen om de doorbloeding te verbeteren is de rugpijn voor 99% weg. Als ik het nog eens voel dan is dat meestal een teken dat ik moe ben of mijzelf aan het voorbij lopen ben. Dat kan ik zelf goed bijsturen.

M. van der Meer.