06 - 282 40 598 Email

Super Voeding door middel van zaden

Plantenzaad bevat alles wat die plant nodig heeft om tot volle wasdom te komen. Zaad zelf wordt door mensen niet zoveel gegeten, al staat tegenwoordig wel chiazaad, lijnzaad, zonnebloem en pompoenpitten in de winkel. Supplementen heb je in allerlei vormen; drankjes, tabletten, capsules, oliën en elk jaar komt er wel iets nieuws op de markt. In 2016 kwam ik in aanraking met Rain. “Regen” als merknaam klinkt vreemd maar als je bedenkt dat de ingrediënten voornamelijk geperste zaadjes van een drietal zeer krachtige planten/kruiden, dan is dat zo gek nog niet. Rain

Rain heeft vier producten ontwikkeld en twee daarvan, Soul en Core, gebruik ik zelf regelmatig. Na verschillende testen -bij mezelf en cliënten- zie ik dat het een prima ondersteuning is op de dagelijkse voeding. Dat mag ook wel, de producten zijn oorspronkelijk ontwikkeld door een team van reguliere kankerspecialisten in New York. Zij wilden een product speciaal voor patiënten om sneller te herstellen na chemo, bestraling en/of operatie. Opvallend is dat dit snellere herstel inderdaad plaatsvindt. Ik zag het gebeuren bij verschillende cliënten die ik het adviseerde. Zij lieten na 3 maanden opnieuw hun bloedwaardes testen en deze waren significant beter dan ervoor, ongeacht de klacht.
Dat ruikt bijna naar een verkoopverhaal van het ultieme panacee (one cure for all) en dat bestaat natuurlijk niet. Althans, ik ben dat nog nooit tegengekomen. Dat neemt niet weg dat ik behalve verbaasd, ook erg tevreden ben over wat het wél doet.

Dit product heeft alle stempels en waarborgen die je maar kunt bedenken. Het heeft een indrukwekkend aantal goedkeuringen gekregen. Het is uitgebreid getest en goed bevonden door Brunswick Labs (het TNO van de VS) en goedgekeurd door de WADA. Bovendien heeft het geen toevoegingen en is het geschikt voor veganisten. Het is géén multivitamine maar een zakje superfood; verse zaadjes koud geperst en vacuüm verpakt zodat de kwaliteit langere tijd constant blijft.
Soul is het meest geschikt als voeding om te herstellen en wordt gemaakt van drie soorten zaden én D-ribose. Een belangrijk suiker dat je nodig hebt om energie te produceren in de cellen. Het bevat zwart komijnzaad, wat als een van de weinige zaden plantaardige omega 3 levert wat direct opneembaar is door het lichaam. Een stuk gemakkelijker dan bijvoorbeeld lijnzaad. Core bevat daarnaast groenten en kruiden als mariadistel, wat het geschikter maakt om te gebruiken als een lichte detox van je lichaam.

Een cliënt vertelde me: Na 3 maanden Soul en Core gebruikt te hebben ben ik heel blij met hoe mijn lijf zich voelt. Mijn huid is veel zachter en gladder en mijn haar mijn haar is dikker geworden.  Mijn lijf voelt licht en sterk en ik word elke dag ruim voor de wekker wakker.

LBA soulAls je het gaat testen neem dan 2 zakjes per dag voor 1 of twee weken. Ik kreeg na mijn eerste 2 zakjes Soul, direct diezelfde nacht, opvallend mooie dromen. Op de foto van een levend bloedanalyse zie je wat Soul met het bloed kan doen.

ik zie het als een extra boost voor iedereen die het nodig heeft. Als je bijvoorbeeld snel wilt herstellen na ziekte maar ook na sport of zware fysieke inspanning. Je kunt het elk moment van de dag nemen, als 4-uurtje, ontbijt, iets lekkers tussendoor en zelfs als afslankkuur.  Het is pure voeding als aanvulling op je eetpatroon en eventuele supplementen.

Wil je meer weten over Rain Soul en Core lees dan hier verder en als je eens tien zakjes wil proberen in plaats van een hele doos te bestellen, stuur me dan een mailtje en ik stuur het je toe.

Testimonial Lejanne E. de Zoete

EEN GOED BEGIN VOOR 2017
Twee maanden geleden ben ik in aanraking gekomen met Rain Soul en Core! Ik was erg sceptisch en zeker toen ik alle halleluja verhalen las over het product werd ik eigenlijk nog sceptischer. Mijn nieuwsgierigheid won het echter en ik dacht ik ga het voor vijf dagen proberen, het zal wel niks zijn maar dan heb ik het in ieder geval geprobeerd!

Ik eet namelijk al vanaf mijn derde jaar geen groente en geen fruit en dan ook echt helemaal niks, dat is een heel lang verhaal waar ik niemand mee wil belasten maar ik heb hier een enorme blokkade op zitten. Ik heb dan ook al zo’n beetje alles geprobeerd van supplementen tot hypnose maar tot nu toe heeft niks me geholpen!
Ik ben vijf dagen Soul en Core gaan gebruiken en ik merkte een verandering in mijn lichaam maar kon niet zeggen wat dus ik heb nog voor twee weken bijgehaald en toen gebeurde er wel degelijk wat. Eerst dacht ik nog dat ik het mezelf in beelde en dat ik gewoon wilde geloven dat het werkt maar toen mijn man vroeg wat er met me aan de hand was omdat hij een andere vrouw in zijn huis rond had lopen was ik overtuigd!

BUIKPIJN:
Ik heb vanaf mei 2016 erge buikkrampen met koliek pijnen ook wel vertaald naar spastische darm, zo gauw ik wat gegeten had begon het en dit is helemaal over. ik heb geen buikpijn meer en ook geen buikklachten meer.

MIGRAINE:
Iedere maand minstens een dag met migrane en een aantal dagen in de week hoofdpijn dit is helemaal weg. Ik heb sinds het gebruik van soul en core geen hoofdpijn meer gehad.

GEWICHTBEHEERSING:
Ik ben een enorme snoeper omdat mijn bloedsuikerspiegel altijd aan het pieken en het dalen was, de behoefte om te snoepen is er niet meer en ben ondertussen 4 kilo kwijt.

ENERGIE:
normaal als ik gewerkt had dan was ik helemaal op en kon eigenlijk niks meer einde van de dag laat staan in de avond. Ik merk nu dat ik nog energie over heb als ik thuis kom van het werk en niet zo ontzettend afgedraait ben. Dit is fijn want ik heb nog twee kleine kindjes thuis en die willen ook altijd graag alle aandacht.

CONCENTRATIE:
Ik heb een betere focus eigenlijk op alles, voorheen had ik heel vaak watten in mijn hoofd zoals ik het zelf noemde en nu is het helder en kan ik alles veel beter tot me nemen en verwerken.

HUMEUR:
Wat ik heel opvallend vind is dat mijn humeur er zo ontzettend op vooruit is gegaan. Ik zag in het verleden best vaak beren op de weg en kon erg zwaarmoedig zijn. dat heb ik helemaal niet meer. Ik zit lekker in mijn vel en zie het leven van de zonnige kant ook al zijn er vele hobbels in de weg, ik heb alle vertouwen dat dit goed komt.

SLAPEN:
Ik merk dat ik beter slaap en uitgerust wakker wordt. uit bed komen is altijd een probleem geweest voor mij maar nu heb ik hier geen moeite mee. Dat wil niet zeggen dat ik het nog steeds lekker vind om even na te soezen als ik wakker ben maar ik heb niet meer het gevoel als ik wakker wordt dat ik eigenlijk nog een dag door zou kunnen slapen.

HUID EN HAREN:
Ik merk aan mijn huid dat er nog steeds allerlei processen bezig zijn omdat ik nooit een onrustige huid heb en dit nu wel heb, mijn verwachtng is dat dit over een tijdje weg zal zijn maar dat zal ik jullie laten weten. Mijn haren vallen beter in model en zijn niet zo gauw vet.

Kortom het is een heel verhaal geworden, ik ben super blij met dit product en het heeft mij heel veel goeds gebracht en geen loze beloftes waar ik eigenlijk zo bang voor was! Ik merk dat er nog steeds van alles gebeurt in mijn lichaam maar goed dat kan ook niet anders als je al 35 jaar geen groente of fruit binnen hebt gekregen!Rain ORAC
Dit verhaal mag gedeeld worden en vragen mogen gesteld worden.
Ik wens iedereen een heel fijn 2017 toe in alle gezondheid, liefde en geluk

Einde testimonial Lejanne E. de Zoete

 

Wil je meer weten over Rain Soul en Core lees dan hier verder en als je eens tien zakjes wil proberen in plaats van een hele doos te bestellen, stuur me dan een mailtje en ik stuur het je toe.