06 - 282 40 598 Email

DSC_4917Wie is Hayo Bol?

Het streven naar een optimale gezondheid en kwaliteit van leven voor mensen, is een leidraad geworden in mijn leven. Daardoor ben ik een groot voorstander van preventieve gezondheidszorg. Ik kende in mijn leven hoogtepunten en diepe dalen, waar ik steeds weer wijzer door ben geworden. Levenservaring is minstens zo belangrijk als kennis.

Ruim 20 jaar heb ik ervaring als gediplomeerd Natuurgeneeskundig Practitioner in verschillende specialisaties zoals voeding, straling, coaching, kruiden en orthomoleculaire supplementen.

Ik streef ernaar steeds de nieuwste en door het lichaam best opneembare natuurlijk middelen te vinden. Ik ben niet alternatief maar complementair en traditioneel op de reguliere gezondheidszorg. Daarvoor maak ik gebruik van de meest hightech apparatuur en kennis die op dit moment beschikbaar is binnen het vakgebied van natuurlijke geneeswijze.

Met bioresonantie meet ik het energiesysteem van je lichaam door en behandel ik je met fysische vasculaire vaattherapie.

Ik ben docent bij Ortho Health Foundation. Daarnaast geef ik geregeld lezingen aan vakgenoten en particulieren over voeding, detox, straling en gezond verstand. Hiermee probeer ik een zo’n breed mogelijk publiek te bereiken.