06 - 282 40 598 Email

DSC_4917Wie is Hayo Bol?

Als gediplomeerd Natuurgeneeskundig Practitioner in de volgende specialisaties: Licht, voeding, bioresonantie, EMF straling, (life)coaching, Chinese Kruiden en orthomoleculaire supplementen. Ik streef ernaar steeds de nieuwste en door het lichaam best opneembare natuurlijk middelen te vinden. In vergelijking met de reguliere gezondheidszorg ben ik aanvullend. Tegelijkertijd maak ik gebruik van hightech apparatuur zoals de PhotonwaveCyberscan en Starlight. Via bijscholing en zelfstudie houd ik mezelf up to date met de meest recente kennis die op dit moment beschikbaar is binnen het vakgebied van natuurlijke geneeswijze.

Het streven naar een optimale gezondheid en kwaliteit van leven voor mensen, is een leidraad geworden in mijn leven. Daardoor ben ik een groot voorstander van preventieve gezondheidszorg. Ik kende in mijn leven hoogtepunten en diepe dalen, waar ik steeds weer wijzer door ben geworden. Levenservaring is minstens zo belangrijk als kennis.

Met bioresonantie meet ik het energiesysteem van je lichaam door en behandel ik je met fysische vasculaire vaattherapie van Bemer.

Ik ben docent bij Ortho Health Foundation. Daarnaast geef ik geregeld lezingen aan vakgenoten en particulieren over voeding, detox, straling en gezond verstand. Hiermee probeer ik een zo’n breed mogelijk publiek te bereiken.