Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fysische vaattherapie: Wat kan microcirculatie voor jouw gezondheid betekenen?

april 9, 19:30 - 21:30

| Gratis
microcirculatie

Fysische vaattherapie is een nieuwe vorm van preventieve gezondheidszorg. Door de microcirculatie in de haarvaten te bevorderen wordt het zelf genezend vermogen gestimuleerd. Bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd bij chronische ‘vage’ klachten, (sport)blessures, doorbloedingsstoornissen, pijn en gebrek aan energie.

Ons leefpatroon bevat té veel stress, te weinig diepe slaap en vaak een teveel aan ongezonde leefgewoontes. Hierdoor kennen we allemaal wel één of meerdere mensen in onze omgeving die lijden aan een welvaartsziekte. Laat nu bij elk van de ons bekende ziekten het feit zijn dat hierdoor de doorbloeding in de kleinste haarvaten wordt verminderd
Fysische vaattherapie is als enige ter wereld in staat, de beperkte doorbloeding van de fijnste bloedvaten te verbeteren. Tijdens de lezing wordt duidelijk wat dit voor het lichaam betekent en welke invloed het heeft op het immuunsysteem en de doorbloeding van de haarvaten. Een optimale microcirculatie in de haarvaten, ondersteunt het zelfgenezend vermogen van uw lichaam. Zowel voor zieke als gezonde mensen een hele verbetering. Dit is wat je met recht preventieve gezondheidszorg kunt noemen.

Toegang gratis, graag van tevoren even opgeven
Lees hier meer over Fysische vaattherapie haarvat

Gegevens

Datum:
april 9
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Hayo Bol
Telefoon:
06-28240598
E-mail:
Website:
www.hayobol.nl

Locatie

Wijkgebouw de Akkers
Veluwelaan 47
Heerenveen,
+ Google Maps